KeremTokgz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İlk olarak merhaba ,
Artık minecraft oynamıyorum fakat halen bu forumda güncel olarak neredeyse her konuya bakıyorum.
Şimdi sen kimsin? diyecek olanlar var biliyorum;
Evet pek bir özelliğim yok fakat çok fazla ortamda bulunduğum için bu konularda acemi olan arkadaşlara tavsiye vermek için bu konuyu açtım.
Server açıcak arkadaşlar bu kısımdan sonrasını dikkate alırsa sevinirim.
Abi bakın ne kadar para veriyorsunuz bilmiyorum ama server açıcam diye yapmadığınız rezillik kalmıyor.
Ve bende genelde kötü olan servere kötü diye yorum atarım, atmasam da o konuyu açan kişiye özelden mesaj yoluyla bildirir, tavsiye vermeye çalışrım.
İlk olarak şunu bilmenizi isterim ki, sizin server açmanıza gerek varmı?
İlk bunu sorup kendinize cevaplamanız gerekiyor. Ortalıkta bir sürü harika serverler var iken siz niye açıyorsunuz? beleş falanmı açmak anlamadım ki lel
İkinci olarak;
Bu forumda da dahil birçok insan aynı türde server açıp duruyor. Hepsinde warp lapis, orman, arena, market. Bu kadar başka ekstra hiçbir özellik yok.
Diyelim ki birde o açtığınız server a o kadar uğraştınız, açılışını yapıyorsunuz.
Açılış eventinde oyunculara vermediğiniz item kalmıyor ulan!
Biz yabancılar eventten sonra bi giriyoruz vay anam vay herkes sanarsın yıllarını vermiş o itemler falan ne öyle!
Azcık salın da insanlar emekleriyle uğraşsın birşeyler yapsın hem kalıcı oyuncu kazanırsınız bu sayede.
Lapis falan koymayın abi şu warplara herkese söylüyorum ama bizim insanımız ın aklı almıyor ki!
Hayır abi lapisli server falan hadi eyvallah diyorum, warp arsa ya bi gidiyorum bomboş!
Lapisli server oyuncu kalitesi : 0
Hani para mı kazanmak istiyor acaba vip falan satarak diyecem de genelde bu sunucuları açan kardeşlerimiz de küçük yaşlarda.
Hee bide vip demişken;
Server daha 1 saatlik iken yapmadığınız vip reklamı kalmıyor bu ne rezillik ya?
Artık minecraft oynamıyorum fakat halen bu forumda güncel olarak neredeyse her konuya bakıyorum.
Şimdi sen kimsin? diyecek olanlar var biliyorum;
Evet pek bir özelliğim yok fakat çok fazla ortamda bulunduğum için bu konularda acemi olan arkadaşlara tavsiye vermek için bu konuyu açtım.
Server açıcak arkadaşlar bu kısımdan sonrasını dikkate alırsa sevinirim.
Abi bakın ne kadar para veriyorsunuz bilmiyorum ama server açıcam diye yapmadığınız rezillik kalmıyor.
Ve bende genelde kötü olan servere kötü diye yorum atarım, atmasam da o konuyu açan kişiye özelden mesaj yoluyla bildirir, tavsiye vermeye çalışrım.
İlk olarak şunu bilmenizi isterim ki, sizin server açmanıza gerek varmı?
İlk bunu sorup kendinize cevaplamanız gerekiyor. Ortalıkta bir sürü harika serverler var iken siz niye açıyorsunuz? beleş falanmı açmak anlamadım ki lel
İkinci olarak;
Bu forumda da dahil birçok insan aynı türde server açıp duruyor. Hepsinde warp lapis, orman, arena, market. Bu kadar başka ekstra hiçbir özellik yok.
Diyelim ki birde o açtığınız server a o kadar uğraştınız, açılışını yapıyorsunuz.
Açılış eventinde oyunculara vermediğiniz item kalmıyor ulan!
Biz yabancılar eventten sonra bi giriyoruz vay anam vay herkes sanarsın yıllarını vermiş o itemler falan ne öyle!
Azcık salın da insanlar emekleriyle uğraşsın birşeyler yapsın hem kalıcı oyuncu kazanırsınız bu sayede.
Lapis falan koymayın abi şu warplara herkese söylüyorum ama bizim insanımız ın aklı almıyor ki!
Hayır abi lapisli server falan hadi eyvallah diyorum, warp arsa ya bi gidiyorum bomboş!
Lapisli server oyuncu kalitesi : 0
Hani para mı kazanmak istiyor acaba vip falan satarak diyecem de genelde bu sunucuları açan kardeşlerimiz de küçük yaşlarda.
Hee bide vip demişken;
Server daha 1 saatlik iken yapmadığınız vip reklamı kalmıyor bu ne rezillik ya?
Bakın bu konuda nomercy çok kaliteli bi server'dı. ( ismi doğru mu bilmiyorum )
Oyuncu kalitesi çok iyiydi, uzun süreli, kaliteliydi.
Ve yalvarırım ki şu ekibinizi düzgün kurun.
Yetkili biri olunca server'da yapmadığınız rezillik kalmıyor.
Azcık da olsa diğer kötü serverlerdan bir fark yaratın, arkadaşlarınız ile beraber oturup düşünün ne eklesek diye, artık herşeyin hazırı var ekleyin abi.
Diyelim hadi açtınız kıytırık bir server, forumda konusunu açıyorsunuz falan;
Başlıklar falan harika okey diyorsun başlıyorsunuz okumaya.
Bi bakıyorsun eleman bütün konuyu bu şekilde yazmış ;
ABİ BÖYLE BİR YAZI FONTUYLA SEN NİYE SERVERI TANITIYORSUN !
İçimi döktüm biraz, 1 kişi okuyup dikkate alsa benim için yeter.