Server acıcam ortak arıyorum

Larkasus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skyblock server acıcam ama ortak arıyorum yani scriptlerden pluginlerden cok iyi anlayan bir arkadaş arıyorum serveri ben acıcam ve o arkadaş pluginleri scriptleri falan ayarlıcak4 gblik bir server acmayı planlıyorum bugun lutfen eğer bu soylediklerimden iyi anlayan birileri varsa bana face adresimden yada yorum atarak ulaşabilirmi bu arada yaşım 20
Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bekliyorum

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir insan neden tanımadığı birine pluginleri skriptleri ayarlasın ki, yaptıktan sonra kovulmayacağı ne malum, birde yapanlar çıksa bile kaliteli olacağını hiç düşünmüyorum. Sunucu kurmak aynı bir marka kurmaktır. Steve Jobs ilk ürünleri başkasına mı yaptırdı kendi mi yaptı ? Bakınız evet yardım aldı ama kendi tasarladı. Her şeyi başkasına yaptırmadı. Bir şeyi bir düzene oturtana kadar kendiniz yapmalısınız, ancak daha sonrasında büyüdükçe işi dağıtabilirsiniz. Kişisel görüşümdür katılmayanlar olabilir katılmayanlar şimdiden güle güle.

eren05pvp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ben EliteNW sunucusunun kurucusuyum yardıma ihtiyacın vs olursa skypem live:Spowabi iyi günler hocam