server acil yardım

LEGEND38

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar server kurdum normal ama arkadaşlar girerken connection time out hatası alıyorlar güvenlik duvarı falanda kapalı yardım lütfennnnnn

LEGEND38

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşım port ilgili hiçbir bilgim yok bana nasıl yağılacağını söyle bende yapayim[DOUBLEPOST=1402051704,1401996011][/DOUBLEPOST]cevap veren yok muuuuuu

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşım! Server dosyalarının olduğu yeri açıp server properties dosyasını not defteriyle aç. Orada "server-port=25565" vardır port o dur. Bu sayıyı değiştirebilirsin. Değiştirdiğin zaman o sayıyı yazmadan kimse giremez serverine ve "online-mode=false" olmalı çarlarınız premium değilse.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım port ilgili hiçbir bilgim yok bana nasıl yağılacağını söyle bende yapayim[DOUBLEPOST=1402051704,1401996011][/DOUBLEPOST]cevap veren yok muuuuuu
Google her zaman Size cevap vermek için var

Edit.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba arkadaşım! Server dosyalarının olduğu yeri açıp server properties dosyasını not defteriyle aç. Orada "server-port=25565" vardır port o dur. Bu sayıyı değiştirebilirsin. Değiştirdiğin zaman o sayıyı yazmadan kimse giremez serverine ve "online-mode=false" olmalı çarlarınız premium değilse.
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Son düzenleme:

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google her zaman Size cevap vermek için var

Edit.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Konuyu yanlış anlamadım. Arkadaş "arkadaşlar server kurdum normal ama arkadaşlar girerken connection time out hatası alıyorlar güvenlik duvarı falanda kapalı yardım lütfennnnnn" yazmış. Bende sadece, port yüzünden kaynaklanmayabilir, diyorum. Birisi balıklama atlamış port demiş. Diğerleride soruyu okumadan cevaba atlamış sazan gibi.

LEGEND38

Marangoz
En iyi cevaplar
0
denicem saolun[DOUBLEPOST=1402225468,1402225147][/DOUBLEPOST]skype warsa öle yapalım

LEGEND38

Marangoz
En iyi cevaplar
0
beyler daha kötü oldu nolur skype li biri yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[DOUBLEPOST=1402247412,1402235597][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bide server.jar da şöle bi yazı geliyo acaba bi ilgisi olabirimi
Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2405ms behind, skipping 48 tick(s)
birde arkadaşlar porla alakası yok snırım çünkü hamahili server lütfen yardım edin

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oradaki ifade sistemin (yani serverin) aşırı yüklendiğini ifade ediyor. Son kısımındaki 2405 ms ping'i (yani lagı) gösteriyor. Serverde 2 saniyelik lag var diyor.
Skype'm:efsanevierenos

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
beyler daha kötü oldu nolur skype li biri yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[DOUBLEPOST=1402247412,1402235597][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bide server.jar da şöle bi yazı geliyo acaba bi ilgisi olabirimi
Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2405ms behind, skipping 48 tick(s)
birde arkadaşlar porla alakası yok snırım çünkü hamahili server lütfen yardım edin
wut?? overloaded mı kardeşim geçmiş olsun senin pc emektar olmuş.. sunucuda hiçbir oyuncu felan yok değil mi? (5-6 tane falan varsa normal de) hiç oyuncu yoksa artık bilgisayar zorlanabilir ama yine de engel olmaz sanıyorum.