Server açıyorum fakat pluginler için yardım lazım bakarsanız

veycigabo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
birkaç isteğim var arkadaşlar

1.hub sunucu açıyorum bu nedenle şu gerekıyor mesela hunger games oyunu olucak portalla gidiş

2.lobide dünyadan aşağı düşünce geri lobiye ışınlanma

3.birde şu sorun var yine varsayım hunger games oyununun bi plugini var işte hunger games mapi oluşturuyor o lazım

4.Birde bir iteme tıklayınca menü açılmasını istiyorum

yardım edersenız teşekkür ederım

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Janus işe yarar.

2. Bunun için Spawntp yeterli olucaktır.

3. Onun bildiğim kadarıyla plugini yok. Tabi BukkitGames ile tüm sunucuyu HungerGames e çeviriceksen başka. Ancak programı var. Çalıştırıyorsun seçtiklerine göre bir HungerGames map oluşturuyor. Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

4.Bunun için çeşitli pluginler var. Mesela GuestCraft ile yapılabiliyor fakat extra 3 plugin yüklenmesi gerekiyor. Ben onun yerine hubEssentials kurdum. Tek başına pek çok işlev sağlıyor. Pusula ile sunucu geçişinide yapıyor.

veycigabo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkür ederim arkadaşım seviliyorsun :))[DOUBLEPOST=1433976386,1433976310][/DOUBLEPOST]janusu bulamadım ama başka bildiğin varmı

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer Bir Yöntem Google'a ''Hub Sunucu Plugin Paketi'' Diye Aratırsan Hazırları Var.Orada belki bulabilirsin yoksada üstüne editlersin bence daha iyi olur :)

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer Bir Yöntem Google'a ''Hub Sunucu Plugin Paketi'' Diye Aratırsan Hazırları Var.Orada belki bulabilirsin yoksada üstüne editlersin bence daha iyi olur :)
Bence plugin paketleri ile hazır almak yerine kendin yaparsan hem birşeyler öğrenirsin hemde daha rahat erişirsin.

veycigabo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya beyler bide skywars plugini lazım ya 2 tane buldum ama 2sinide yapamadım yardım edermısınız