Server Açıyorum Önerileriniz ?

Jaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serveri satin aldim ama warplar hazırlanana kadar bakımda kalacak. Benim fikirlerim:
==)Lapis olmayacak.
==)Hammadde olacak ama para kazanmak icin değil.
==)Alternatif para kazanma yöntemleri
==)Oyunlar fakat eğlence amaçlı

Sizce tutar mi ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
evet tutar . ._.
Hammadde mümkünse başka bir dünyada olsun.Dev gibi bir alana yapın ve 1 hafta ara ile yenileyin.Bu sunucudaki lag oranını azaltacaktır.Event oyunları olmalı ve mümkünse steak olarak item verilmeli (tekli alınanlar hariç) ._.
Para kazanmak için pazarlar olmalı (sadece VIP le için değil !). Ve yukarıdaki hammadde olayı olmazsa tnt patlamaları ile bir maden açıp orada item toplanmasını sağlayabilirsin. ._. ._. ._.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence Faction yerine RPG ( Rol Yapma ) Sunucusu kur. Tabi bu biraz uzun sürebilir fakat ben RPG Oynuyorum gerçekden çok tutuyor. RPG Sağlam doğru dürüst yok. Bence rpg sunucu yap. Yapıcaksan'da whitelist olmasın. Classlar olsun VIP Satışları Kredi v.b

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Kdrbrk Arkadasima Katiliyorum Fakat Çok Fazla Dünya Yaratirsan Serverinde Aksama Olur Oyuncular Düşer. Bunu Onlemek İçin Sık Sık Chunkfix Atmana Sebeb Olur.

Jaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet tutar . ._.
Hammadde mümkünse başka bir dünyada olsun.Dev gibi bir alana yapın ve 1 hafta ara ile yenileyin.Bu sunucudaki lag oranını azaltacaktır.Event oyunları olmalı ve mümkünse steak olarak item verilmeli (tekli alınanlar hariç) ._.
Para kazanmak için pazarlar olmalı (sadece VIP le için değil !). Ve yukarıdaki hammadde olayı olmazsa tnt patlamaları ile bir maden açıp orada item toplanmasını sağlayabilirsin. ._. ._. ._.

Dediklerinde haklısın bunların coğunu yapmayı planlıyorum. Eventler oyunlar ile olcak. Pazarlar en büyük para kazanma yerlerinden biri olacak.[DOUBLEPOST=1398799796,1398799583][/DOUBLEPOST]
@Kdrbrk Arkadasima Katiliyorum Fakat Çok Fazla Dünya Yaratirsan Serverinde Aksama Olur Oyuncular Düşer. Bunu Onlemek İçin Sık Sık Chunkfix Atmana Sebeb Olur.

4 Dünya olcak.
Normal dünya (orman'ın oldugu)
End
Nether
bide Flat burda warplar olcak sence iyimi ? bide PLOTME :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Dediklerinde haklısın bunların coğunu yapmayı planlıyorum. Eventler oyunlar ile olcak. Pazarlar en büyük para kazanma yerlerinden biri olacak.[DOUBLEPOST=1398799796,1398799583][/DOUBLEPOST]

4 Dünya olcak.
Normal dünya (orman'ın oldugu)
End
Nether
bide Flat burda warplar olcak sence iyimi ? bide PLOTME :D
gayet iyi. hatta end ve nether a gitmek için warp yerine portallardan geçirt. muhtemelen lag oranını azaltacaktır.

Jaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki warplara portallara gidis odasi konusunda kararsizim.
Dungeonlar yapcam ormanda mob oldurme basina mi para gelse daha iyi olur yoksa farklı sekildemi

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
mob öldürme başına 0.50 para gelsin. Böylece server daha zor olacaktır.Bazı hırslılar da sürekli server da dolaşacaktır.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
biraz daha büyüt. viphammadde de böyle olsun sadece nadiren diamond ore fln koy. ._.

Jaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
4 bölüm olcak ikisi lapis ikisi stone (ama icinde madenler olcak -nadiren-) Hammadde'de fiyatlar nasıl olmalı?
32 tas 100 ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Fiyatı biraz daha azalt sırf bununla para kasmasınlar mesela 32 tanesi 16 olsun... ._.

Jaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biraz fikrimi degistirdim gibi. Para kasmak hammaddede olcak ama exp madenlerde exp farmlarda olcak