TanerTekinTr
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nedense hiç 90 göremedik[DOUBLEPOST=1420925043,1420924814][/DOUBLEPOST]Edit 109 görmüs
Ama ne kadar gerçek bilemem
![]()
ahauhauha @MemduhB bizzat şahit
Nedense hiç 90 göremedik[DOUBLEPOST=1420925043,1420924814][/DOUBLEPOST]Edit 109 görmüs
Ama ne kadar gerçek bilemem
![]()
Taner takma kardeşim. Bana attığın ssyi buraya da atabilirsin? öyle değil mi.
Taner takma kardeşim. Bana attığın ssyi buraya da atabilirsin? öyle değil mi.
Bende okadar reklam yapsam benimde o kadar oyuncum olur skype geçmişime bakiyorum her gun reklam yapiyorsun 10 sefer reklam iyi reklam yapiyorsun ona bisey diyemem ajsjdhdhyav bunlar shop der fake user derbot atiyor der
abi 1 insan kendi sunucusuna niye bot atarki
kendi sunucuları ile karıştırıyor sunucum ve userlerim sadece ilgi istiyor bugün online rekorumuz 115 ^^
Bir sunucunun kalitesini oyuncu sayısıyla ölçemezsin. İçinde bulunan oyuncunun ve ortamın kalitesiyle değerlendirirsin. Siz bunlara rekor diyecek kadar düşüncesiz olabilirsiniz. AvianaTR zamanında benim gibi @UcanKofte gibi kaliteli insanların toplamı 200'dü. Sunucuya girmek için 5 dakika sıra beklenirdi. Şimdi gözü ham madde ve lapis harici bir şey görmeyen oyuncu kitlesine ben oyuncu kitlesi demeye utanırım. Ek olarak sunucunun lag yapması ram'i ile alakalı olan bir şey değil. Sizinde buna karşı doğru bir cevap veremeyip direk "yok işte benim şu kadar oyuncum var bu kadar oyuncum var yok @bilmemne şahit'te vs. vs." gibi konulara girişiniz hiç hoş değil. Sunucunun kalitesini oyuncu kitlesi kadar o sunucuyu yönetenin nasıl biri olduğu belirler. Hizmetin ne kadar iyi olursa olsun kişiliğin beş para etmiyorsa o sunucuda oynanmaz. Sanırım konuşma tarzınızdan o sunucuda oynanmayacağını düşünüyorum. Forumda yöneticilik yaptığım süreç içerisinde başka sunucu konularını baltalayıp kendi reklamınızı yaptığınızı da biliyorum. Gelen çoğu rapor sizin mesajlarınızın üstüne çıkan sunucu tartışmalarıydı.yav bunlar shop der fake user derbot atiyor der
abi 1 insan kendi sunucusuna niye bot atarki
kendi sunucuları ile karıştırıyor sunucum ve userlerim sadece ilgi istiyor bugün online rekorumuz 115 ^^
Bir sunucunun kalitesini oyuncu sayısıyla ölçemezsin. İçinde bulunan oyuncunun ve ortamın kalitesiyle değerlendirirsin. Siz bunlara rekor diyecek kadar düşüncesiz olabilirsiniz. AvianaTR zamanında benim gibi @UcanKofte gibi kaliteli insanların toplamı 200'dü. Sunucuya girmek için 5 dakika sıra beklenirdi. Şimdi gözü ham madde ve lapis harici bir şey görmeyen oyuncu kitlesine ben oyuncu kitlesi demeye utanırım. Ek olarak sunucunun lag yapması ram'i ile alakalı olan bir şey değil. Sizinde buna karşı doğru bir cevap veremeyip direk "yok işte benim şu kadar oyuncum var bu kadar oyuncum var yok @bilmemne şahit'te vs. vs." gibi konulara girişiniz hiç hoş değil. Sunucunun kalitesini oyuncu kitlesi kadar o sunucuyu yönetenin nasıl biri olduğu belirler. Hizmetin ne kadar iyi olursa olsun kişiliğin beş para etmiyorsa o sunucuda oynanmaz. Sanırım konuşma tarzınızdan o sunucuda oynanmayacağını düşünüyorum. Forumda yöneticilik yaptığım süreç içerisinde başka sunucu konularını baltalayıp kendi reklamınızı yaptığınızı da biliyorum. Gelen çoğu rapor sizin mesajlarınızın üstüne çıkan sunucu tartışmalarıydı.
Afedersin ama AvianaTR varken sen mario oynuyordun. Bu forum AvianaTR var iken yoktu canısı. Tabi o kadar eski olamayan hatırlayamaz. Turkcraft'ı bilemezsiniz siz. O sunucu hayatında görebileceğin en iyi sunucuydu. Sen daha Minecraft'ın M'sini bilmez iken biz sunucu yönetiyorduk. Burada birininde birini desteklemesi için önce adam olması lazım. 8-10 satır bir şey yazınca adam olunmuyor demişsin. Öyleyse daha cümle kuramayana ne demeli ? Hakkınla yaptığın birşeymi ? Skype üzerinden binlerce mesaj yollamak hakkınla yaptığınımı gösteriyor ? Başka sunucu konularını baltalamak buda mı hak? Bre alagavat sen neyin hakkından bahsediyorsun?haarkana forumu al server ac benimde serverim 200/200 olur hakkımla yaptigim şeyi bile kıskaniyorsunuz size gercekten acıyorum sizle ugrasamam 8-10 satirlik bir şey yazincada adam olunmyor bunuda anlatayim[DOUBLEPOST=1420970031,1420969536][/DOUBLEPOST]Bu arada biriniz bir şey paylaşiyor hepsi begeniyor
habire birbirinin durumunu yazik
![]()
Bu mesajiniza katilmiyorum. Siz daha annenizin karnindayken biz top oynuyorduk tarzi seyler hic hos degil. Kimi 1 yil icinde profesyonel olur, kimi 1 hafta icinde. İnsanlari bilgileriyle yargilayamazsiniz.Afedersin ama AvianaTR varken sen mario oynuyordun. Bu forum AvianaTR var iken yoktu canısı. Tabi o kadar eski olamayan hatırlayamaz. Turkcraft'ı bilemezsiniz siz. O sunucu hayatında görebileceğin en iyi sunucuydu. Sen daha Minecraft'ın M'sini bilmez iken biz sunucu yönetiyorduk. Burada birininde birini desteklemesi için önce adam olması lazım. 8-10 satır bir şey yazınca adam olunmuyor demişsin. Öyleyse daha cümle kuramayana ne demeli ? Hakkınla yaptığın birşeymi ? Skype üzerinden binlerce mesaj yollamak hakkınla yaptığınımı gösteriyor ? Başka sunucu konularını baltalamak buda mı hak? Bre alagavat sen neyin hakkından bahsediyorsun?
Not: Kimse senin mesajını beğenmiyorsa kimse yaptığın işi başarılı bulmamış adam olamamışsındır.
Buradaki vurgu herkes için geçerli değil. Deneyimlerim ve gözlemlerim ile söylediğim bir olay. Arkadaşın konuları baltalaması ve yaptığı diğer çalışmalar dolayısıyla söylediğim bir söz. Kişiye özel söylenmiş bir şey. Yönetimde iken arkadaşın yaptıklarını gördüğümden dolayı böyle bir ifade kullandım. Hoş olmadığının farkındayım ama insanlar kendilerini bu lafları duyacak kadar düşürüyorlarsa yapacağım bir şey yok.Bu mesajiniza katilmiyorum. Siz daha annenizin karnindayken biz top oynuyorduk tarzi seyler hic hos degil. Kimi 1 yil icinde profesyonel olur, kimi 1 hafta icinde. İnsanlari bilgileriyle yargilayamazsiniz.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde durum senle aynı,lapisli sunucum var ilgilenmiyorum kalitesiz diye yaza hub sunucu projem var,ama sorsalar sunucun kalitesiz neden böyle diye açılarım kalitesiz olduğunuda kabul ederimYa bak haci dogru diyorsunuz lapisli sunucu hicbirşey ama özene bözene yaptigim sunucuyua 200 tl lik reklam aldım sunucu parasini bile cıkaramadım
şu an burda söylüyorum yaza Hub sunucu projem var o zaman survival emek server acacagim vip satmiyacagim hicbir türlü vip satişi olmuyacak diger oyunlardan kazandigim parayla sunucu parasini ödüyecegim böyle bir sunucu yapacagim .[DOUBLEPOST=1420973543,1420971830][/DOUBLEPOST]Bu arada artık tartışmak istemiyorum sizinle bunun sonu yok siz söylersiniz ben söylerim
eger yanliş bir şey dediysemde özür dilerim .
Benimde durum senle aynı,lapisli sunucum var ilgilenmiyorum kalitesiz diye yaza hub sunucu projem var,ama sorsalar sunucun kalitesiz neden böyle diye açılarım kalitesiz olduğunuda kabul ederim
Sarpa şu sunucuya git bi kontrol et dedim daha geri dönmediama söyle düşün o kadar emek o kadar harcadigim para böyle bir şey duymak beni rahatsiz ediyor bu arada projeni biliyorum sarp söyle anlatir benisarp sana olayı anlattıysa bi konusalım
![]()
Sarpa şu sunucuya git bi kontrol et dedim daha geri dönmedid