Server Açmayı Planlıyorum Fakat Ortak Arıyorum (Kendine Güvenen)

BerkayLG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

İlk önce kendimi tanıtıyım Adım Berkay 17 Yaşında güzel saygılı samimi bir arkadaşınızım.
Kendine güvenen yapacağı işi sonuna kadar destekleyen asla pes etmeyen
mümkünse benim yaşlarımda bi ortak arıyorum.Çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum

Çok sıcak kanlı bir insanımdır şuana kadar geçmişimde böyle bir şey yaşamadım Allahıma şükür
İlla taşınır sohbet ederiz konuşarak anlaşabileceğimizi düşünüyorum :) :) :)
Ö.M Yoluyla ulaşın skype adresimi paylaşırım sizlerle.

Jklmfb00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben furkan 14 yaşındayım Skype:FurkanA Aydın Ulaşmak istersen burdan ulaşabilirsin
Bu arada kendi serverımıda açmıştım

Son düzenleme:

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Hocam merhaba,
Böyle bir arayış içine girmişsiniz iyi de etmişsiniz fakat sormak istediğim belli başlı sorular var bu ortaklıkla alakalı teklif verecek arkadaşlarımız için iyi geleceğini düşünüyorum.

Size neden güvenmeliyiz sorusunun yanıtı yukarıdaki yanıt olmamlıydı geniş bir yanıt alabilr miyiz ?
Ne tarz sunucu kurmayı planlıyorsunuz ?
Sunucuya ayıracağınız bütçe ve aklınızda host mevcut mu ?
Neden ortak istiyorsunuz ?

BerkayLG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam merhaba,
Böyle bir arayış içine girmişsiniz iyi de etmişsiniz fakat sormak istediğim belli başlı sorular var bu ortaklıkla alakalı teklif verecek arkadaşlarımız için iyi geleceğini düşünüyorum.

Size neden güvenmeliyiz sorusunun yanıtı yukarıdaki yanıt olmamlıydı geniş bir yanıt alabilr miyiz ?
Ne tarz sunucu kurmayı planlıyorsunuz ?
Sunucuya ayıracağınız bütçe ve aklınızda host mevcut mu ?
Neden ortak istiyorsunuz ?

-Factions veya Skyblock olabilir bu konuda ortağımında fikirlerini almam lazım
-Batihost kaliteli bir hosttur sıkıntı çıkarcağınız düşünmüyorum, bütçeye gelirsek ortak olan arkadaşımızın 50 tl bütçesi var alcağımız sunucu ise 120 diyelim üstünü ben tamamlarım sıkıntı yok fakat sen 30 ben 90 veriyim olmaz
-Tek başıma yenilikçi fikirler üretemiyorum ve bi zaman sonra sıkmaya başlıyor hevesim kalmıyor.

Kettchapp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
benim bir sunucum var yaş 14 istiyorsan ortak olabiliriz hub sunucu ama bir ay daha açabilicek kadar parayı tek başıma dekleştiremiyorum para katabiliceksen gelebilirsin skypem : uyumsuz.hd
serverip buzoyuncu.rabisu.com
söyledigin herşeyi yapabilirim, pluginden builderlikten, komulardan aşırı derecede anlıyorum hatta plugin editliyip az çok plugin yazabiliyorum bile.