_KinqOFWebSites_
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Premium ile Ücretsiz arasında bir fark yasattım.
Umarım beğenmissinizdir.
Devamı gelecektir.
beğenmeniz yeter
Biliyorum zaten düzenleme.[DOUBLEPOST=1409405442,1409405400][/DOUBLEPOST]gratisserver.nu İnternet sitesinden öğeyi denetle yapmışsın ve üstte linki silmişsin
Herkes bunu biliyo zaten[DOUBLEPOST=1409405509][/DOUBLEPOST]Öğeyi denetle op
yani illa eleştirceksiniz evet bi siteden alıntı yaptım ama editledim emek verdim.Herkes
Burdan git.Emek verdin
Sen benim nelerle uğraştığımı bir görsen bütün egon uçar gider...Gidin burdan yaaa bi kelime ediyoruz bütün forum yükleniyo bu arada eminim sen bununla uğraşmazsın ayrıca mod arakadaşlara önerim var. Konu kilit.
görüyorum zaten milletle dalga geçerek kendini pisleştirmek.. egom uçmuş galibaSen benim nelerle uğraştığımı bir görsen bütün egon uçar gider...
Hayır.Ben daha adam gibi şeyler ile uğraşıyorum.Öğreyi denetleyip popi olmaya çalışmıyorum en azından.Neyse ya sizin gibi ego tatminleriyle konuşulmaz.Size konumdan gidin dedim şimdi rapor ettirceksiniz
görüyorum zaten milletle dalga geçerek kendini pisleştirmek.. egom uçmuş galiba
Popi olmaya çalıştığımı kim söyledi bu arada diger onu gratisserver.nu değil başka tasarım ama aynı özellikte bana özel site olarak ayparım yani bütün derdinbiz buydu sinir oldum paylaştığıma forumj Minecraft Türk Değil Minecraft Dalga olmalıydı Tümj Türk forumları böyle dalga geçmek zorundamı sus artıkHayır.Ben daha adam gibi şeyler ile uğraşıyorum.Öğreyi denetleyip popi olmaya çalışmıyorum en azından.Neyse ya sizin gibi ego tatminleriyle konuşulmaz.