Server başlangıç noktası belirleme ?

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce açmış olduğum konu kaybolmuş, o yüzden buraya yeni konu açtım, özür dilerim.
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi oyuncunun hep belirli bir yerde doğmasını istiyorum.
Yani şöyle ki :
-Yeni bir oyuncu girer,
-Oyuncu haritadaki evin yakınlarında çıkar,
-Servera girdiğinde tekrar lobby'e döner.
Teşekkürler :)

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Örnek olarak "spawnı" baz aldığımızda ilk önce oyuncuların doğmasını istediğiniz yere gidip;
Kod:
/authme setspawn
yazıyoruz. Ardından Authme configine gelip;
Kod:
ForceSpawnLocOnJoinEnabled: true
ilgili kısmı bu şekilde yapın.
Ama belki bu ileride problem yaratabilir çünkü oyuncu uzaklara gitmiştir, sethome hakkı kalmamıştır, oyundan çıkacak tak spawnda doğuyor. Eğer oyuna girdiğinde spawnda, login yapınca kaldığı yerden devam etmesini isterseniz yine aynı şekilde Authme configinde;
Kod:
teleportUnAuthedToSpawn: true
SaveQuitLocation: true
ilgili kısımları bu şekilde düzenleyin.

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örnek olarak "spawnı" baz aldığımızda ilk önce oyuncuların doğmasını istediğiniz yere gidip;
Kod:
/authme setspawn
Kod:
Ama belki bu ileride problem yaratabilir çünkü oyuncu uzaklara gitmiştir, sethome hakkı kalmamıştır, oyundan çıkacak tak spawnda doğuyor. Eğer oyuna girdiğinde spawnda, login yapınca kaldığı yerden devam etmesini isterseniz yine aynı şekilde Authme configinde;
Kod:
Teşekkürler :)
Server HUB Olacağından dolayı böyle bir problem ortadan kalkıyor :) Yani sıralama şöyle :
Server Ana Lobi(Ana giriş ) >Factions 'a BungeeCord ile aktarım yapılıyor ve girişlerde muhtemel şifre isteyecek. (Malum ip bulunursa mazallah şer şey gider ancak ip yi bulsalar bile premium yapmayı düşünüyoruz yani hesabın şifresini bilecek :D )
Factions'dan çıktığı zaman factions sunucusundan ayrılıyor.
Oyuna tekrardan ana lobiden giriyor ve tekrardan factions'a aktarılıyor. Oyuncu tekrar şifresini giriyor ve kaldığı yerden devam ediyor :)
Yardım İçin teşekkür ederim :)

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
/authme setspawn
Kod:
Kod:
Güzel anlatmışsın eyv :D

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı farklı pluginlerin hepsinin komutları bu :D
Her şeyi denedim sonra SpawnTP diye bir şey buldum. Direk spawna çekiyor :)
ve şunu fark ettim ; OP larda işe yaramıyor :) normal oyuncuda gayet iyi çalışıyor ancak OP da böyle bir şey yok :) ve bu bence iyi bir şey :) Teşekkür ederim @TurkiyeNT :)