Server Crash Veriyor

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveriniz hangi versiyon ise
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

buradan serverinize uyum olan sürümü indirip kurup serverinize uyumlu yoksa serverinizin sürümünü yükseltin yada alçaltın.
Hataya Göre Arkadaş 1.7.2 kullaniyor :)
at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]

R.3 yazıyor görmüyomusunuz. 21 mayıstan beri sorun olmuyor çözdüm sanırım[DOUBLEPOST=1403102618,1401339697][/DOUBLEPOST]Nitrado'yu bıraktıktan sonra hiç olmadı böyle bi sorun. Konu kapanabilir. Oradaki Chunkster ve Minecraft Region Fixer kaynaklı bi sorun sanırım araştırdım.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu silmem için rapor etmişsiniz. Bana kalırsa konu dursun. İçeriğine tam bakmadım ama aynı hatayı alan insanlar bu konuyu bakarak çözüm yolu bulabilir. Ama eğer çok istiyorsan en fazla arşive taşıyabilirim. @UltimateMC

ArifErdoganK

Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
En iyi cevaplar
0
Yorumlardan Yola Çıkarak Tüm Pluginlerimi Güncelleştirdim Server Sürümüme Göre 1.7.2 pluginleri Yükledim İşh Bir Daha Düşme Sorunu Falan Olmaz ServErimde Adam Kalmadı :(