Yavuz Selim
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
@Echo OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.1.7.10.jar
PAUSE
İlk önce çim resimli .exe yi açıp dosyaların çıkmasını sağlıcaktı. Sanırım yanlış yapmış yada hiç dosya çıkmamış. Normalde çıkması lazımdı. Bende çıkıyordu ama minecraft konsolundan açılmıyordu .bat ile açıldı.Adam konsol açılamıyor felan dememiş açılıyor ama birinde klasörler oluşmuyor birinde chat kısmı çıkmıyor demiş
1.7.9'da da aynı şey oluyor en son 1.7.2 de oldu o kadar1.7.10'dan kaynaklı bir şey olabilir daha alt bir sürüm dene
Forumda bu tarz soruların ve sorunların cevapları mevcut. Konuyu açmadan önce forumu araştırırsanız sevinirim Ayrıca minecraft.net teki dosyalarla pluginsiz server açabilirsiniz. Pluginli server istiyor iseniz craftbukkit ten indirip youtube deki veya forumdaki konular yardımıyla pluginli serverinizi açmak mümkün tabi bu sizin tarzınıza kalmış bir konu. Ayrica birde alttaki dosyaya çift tıklamayı deneyin belki sorunu giderebilirsiniz
sistemim 64 bitCraftbukkit , spoutcraft, spigot tarzı şeyler dene
sistemin 32 bitse max 1gb ram verebilirsin belkide onla alakalıdır
Bende de oluyordu. Craftbukkit kurarken kullandığım .bat dosyasını kullandım oldu. Sana kodunu veriyim sonra adımları izle
Kod:@Echo OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.1.7.10.jar PAUSE
Bunu Not Defterine yapıştır ve farklı kaydet. Uzantıyı .bat yap.
Oluşan dosyayı server dosyasına at.
Eğer hata verirse büyük ihtimal java 32 bit veya 64 bit ile değişiktir. Ya da sürümü farklıdır.
İşine yaradıysa ya da faydalı olduysam ne mutlu bana
Yarın işim olmazsa 1.7.10 kurmayı denicem vanilla. Bende de olmazsa 1.7.4 dene bende oluyor çünkü. Eğer yapabilirsem Teamwiever gibi bir programdan yardımcı olmaya çalışırım.Öncelikle cevaplarınız içi teşekkür ediyorum , anlatamadığım bi nokta olmuş , jar yada exe ikisindede dosyalar oluşmuyor lakin exede chat kısmı boş jarda ise :
bu şekil
1.7.9'da da aynı şey oluyor en son 1.7.2 de oldu o kadar
biraz baktım ama ilgili konuyu bulamadım link atarsanız belki yardımcı olur , bide daha serverı kuramadğımda plugin olayına daha giremedim
sistemim 64 bit
cartbukkit kurmaya çalışmıyorum ama yinede bu bat ı jara winrar la attım yine olmadı eğer böyle yapılıyorsa
Sorun hala devam ediyor arkadaşlar bilen veya yardımcı olabileceklerin cevaplarına ihtiyacım
çok iyi olur , teşekkürlerYarın işim olmazsa 1.7.10 kurmayı denicem vanilla. Bende de olmazsa 1.7.4 dene bende oluyor çünkü. Eğer yapabilirsem Teamwiever gibi bir programdan yardımcı olmaya çalışırım.
Bende ilk yüklemede geldi o zaman sorun anormal bir şeydostum zaten sorun .exe yi çalıştırdıktan sonra dosyaların gelmemesi