Server hakkında soru cevaplıycaklar içeri

alper03

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba benim sorum bir server (sağlıklı bir server) en az kaç slotlu olmalıdır
iste fiyat ve kişi sayıları
4 kişi - 5 tl (250 mb)
7 kişi - 7 tl (350 mb)
10 kişi - 10 tl (512 mb)
15 kişi - 15 tl ( 750 mb)
20 kişi - 18 tl (1 GB)
......
gibi fiyatlar verilmiş

vede Ip adresini kendiniz seciyosunuz Enjin's Advanced ve buycraft premium üyeliği veriyor ( 45 günlük)

serveri acabilecegim oyun modları
ama bunlar için
15 tl üzeri istiyor (vanillla hariç)
  • Vanilla Minecraft
  • Vanilla Snapshots
  • Craftbukkit
  • Spigot
  • BungeeCord
  • Forge
  • MCPC+
  • Pixelmon
  • Tekkit
  • Tekkit Classic
  • Tekkit Lite
  • Hexxit
  • Big Dig
  • Voltz
  • Hack / Mine
  • Attack of BTeam
  • Unleashed
  • Unhinged
  • Direwolf20
  • Ultimate
  • Mindcrack
  • Yogscraft
  • Horizons
  • Monster
yardımlarınızı bekliyorum

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu firma büyük ihtimal mcprohosting 1 gb ram den aşağı alma bence bide spigot kullanmanı tavsiye ederim çoğu bukkit pluginini çalıştırıyor

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Nereden almaya çalışıyorsun bilmiyorum ama, Spigot ve Bukkit aynı amaca hizmet eden sistemler, farklı mod gibi gösterilmişler ama öyle aslında öyle değil.
Ben her zaman VDS veya Dedicated'ten yanayım. Ben olsam 6 GB VDS alıp istediğim kadar slotlu serverı kendim kurardım. 6 GB'ta 150 oyuncu ve 5 serverı rahat barındırıyordum BungeeCord sistemi ile. 6 GB'a da aylık 60 lira ödüyordum.

alper03

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yardımlarınız için teşekkür ederim VDS ve dediacated'den pek anlamadım,bu arada baktığım site

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

anladığım kadariyla 1 GB ram üstü spigot veya bukkit iyi

2 GB az mı geliyo server için 40 kişilik olur 2GBlığı seçersem fiyatı 37 tl civari

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereden almaya çalışıyorsun bilmiyorum ama, Spigot ve Bukkit aynı amaca hizmet eden sistemler, farklı mod gibi gösterilmişler ama öyle aslında öyle değil.
Ben her zaman VDS veya Dedicated'ten yanayım. Ben olsam 6 GB VDS alıp istediğim kadar slotlu serverı kendim kurardım. 6 GB'ta 150 oyuncu ve 5 serverı rahat barındırıyordum BungeeCord sistemi ile. 6 GB'a da aylık 60 lira ödüyordum.
hangi firma söyler misin :)

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@IRFN haklısında Spigot sadece daha performanslı çalışıyor biraz daha tasarruflu ram konusunda bide sen vds de hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ben görsel arayüz gerektirmeyen her sistem için CentOS işletim sistemini tercih ederim. En az kaynak tüketen işletim sistemidir, kullanımı kolaydır.
Firma olarak, ben 7 adet Dedicated makina kullanıyorum Fransa lokasyon, yani muhtemelen Türkiye'de benim için yeterli orta seviye bir firma yoktur. Onlardan almaya kalksam hem masrafım daha çok artar, hem de o kadar makinayı karşılayabilecekler mi bilemiyorum. Fransa'dan yine 2 makina daha alacağız. Size firma önermemi istiyorsanız da, malesef bunu yapamam arkadaşlar.