Server Haritanızı Yapamıyor musunuz?

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Atom kardeş Spawn yerini yapar fakat spawnı senin ayarlaman lazım. ve Sadece spawn ayarlamak düzgün olmaz, kadar köy felan yaptıysan hiç olmaz Sadece spawn yeri kalır Biliyorsun değilmi ?

K

koboto

Ziyaretçi
şu an kardesimle yapiyoruz
zamana gelince ne kadar güzel istiyorsan okadar uzun sürer

K

koboto

Ziyaretçi
kardes kaleye tarla yaptım bahce yapcam warp listesi kurallar felan da koyduk (tabi sen yazcan:D)

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
atom ben sana bir spawn yapıyorum sırf canım sıkıldı beğenirsen alırsın beğenmezsen başka bir svye vereceğim birazdan biter heralde

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Atom kardeşim al :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
inşallah beğenirsin çok emek harcadım. Eğer beğenmezsen illaki biri beğenir hiç beğenen olmazsa 8 GB lık bir server kuracağım ve ona aktaracağım, eğer isteyen olursa buna köy felande ekleyeceğim
Eğer başka almak isteyen olursa svsine spawneri yapan kişi Emrehan Eralp yazmasını ve bana bildirmesini isterim aksi takdirde Mahkemeden çekinmem, sizde biliyorsunuz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bana böyle 5, 6 apartmanlı bir şey yapabilir misiniz adventure map yapacağım da

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nidimik :) elimden geldiğince sade ve göze çarpıcı yaptım 3 tane çıkış var onların birini market - kurallar - köy şeklinde yapabilirsin veya kuralları spawna koyup bunların birini orman yapabilirsin bak ben orada bi hata yaptım sulardaki glowstonelerin göze çarpması için dirtleri parçala onun yerine lapisin lacivert taşını koy çok çok daha güzel oluyor inan bana :)

K

koboto

Ziyaretçi
atom ben o zaman haritamı konu olarak paylaşıyorum bulduysan

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:) merak etmem :) Sadece başka bir svde başıma gelmiştide çok sinirlenmiştim şimdi o spawna ben bir ormana geçiş alanı bir balık tutma alanı birde Zırhçı - silahçı - Cafe - Otel ( Otel fakat 2 katlı bir ev ve sadece yatak var ve bedava onuda Nooblar için yaptım ) Bunuda kendime server açarsam kullanacağım :)