Authme mysql bağlı galiba, mysql a bağlanmaya çalışıyor bundan olabileceğini sanmıyorum ama mysql ı devredışı bırakıp deneyin.Herşeyi yaptım 1.8.8 geçtim skriptlerimi sildim gereksiz herşeyi sildim [22:59:11] [Server thread/INFO]: [0;30;1m> [0;32;1mSuccessfully reloaded plugin data[ sorununuda çözdüm fakat aynı hata:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bide her donarken: [AuthMe] Connection Pool was unavailable ... Reconnected!
Authme ile ilgili olabilirmi?
Authme mysql bağlı galiba, mysql a bağlanmaya çalışıyor bundan olabileceğini sanmıyorum ama mysql ı devredışı bırakıp deneyin.
Hangi eklentiyi yenilemişsiniz, bilginiz var mı?
Tam sorunun çözümünü bilmesemde authme'yi güncellemeyi deneyebilirsinHerşeyi yaptım 1.8.8 geçtim skriptlerimi sildim gereksiz herşeyi sildim [22:59:11] [Server thread/INFO]: [0;30;1m> [0;32;1mSuccessfully reloaded plugin data[ sorununuda çözdüm fakat aynı hata:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bide her donarken: [AuthMe] Connection Pool was unavailable ... Reconnected!
Authme ile ilgili olabilirmi?
Mysql ile alakalı bir problem, mysql bağlamışlar ama authme bağlanamıyor. Bilgilerde bir problem var veya izin verilmemiş mysql dan, bu sunucuya zarar verecek bir sorun değilTam sorunun çözümünü bilmesemde authme'yi güncellemeyi deneyebilirsin