Server Hatası

N.E.R.D

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kuzenimle aynı modem üzerinden bağlanıyoruz internete ve minecraftı LAN üzerinden oynamaya çalışıyoruz.Kendi haritamı LAN'a direkt açtığımda kuzenim name is already taken gibisinden bir hatayla karşılaşıyordu.Ben de server kurma yoluna gittim.Kendi IP adresim üzerinden kurduğum servera rahatlıkla girebiliyorum ancak kuzenim girdiğinde beni serverdan atıyor.''You logged in from another location.'' gibi bir hatayla karşılaşıyorum.O serverdayken ben girdiğimde ise aynı hatayı o da alıyor, yani serverda ikimizde aynı anda oynayamıyoruz.Bu hatanın çözümünü veya birlikte oynamamızı sağlayacak alternatif yollar bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :tırnak:

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kuzeninle sen oyuna ayni isimdemi giriyorsuzun eger ayni isimde giriyorsaniz sorun o farkli isimlerle girmeniz gerekiyor

N.E.R.D

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok sağ olun dostlar dediğiniz gibi aynı isim kullanmamızdan, daha doğrusu hiç isim kullanmamızdan kaynaklanan bir sorunmuş.Biz o detayı atlayıp direkt oyuna girmeye çalıştık.Sayenizde 4 kişi oynuyoruz ki oyun bu haliyle çok daha zevkli.Ayrıca jet hızında gelen cevaplarınız için minettarım.

joker41

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
You logged in from another location başka biri giriyor carıma nasıl engelleye bilirim arkdaslar çok açil yardım edin

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
autme plugini bunun için var server bukkit degilse engelleyemessin bu arada konuyu hortlatmissin tarihlere bir bak