Başka bir premium serveri dene belki bu serverda hata olabilir çünkü gönderdiğin bağlantıyı red ediyor...0.evet Premium minecraft.net den aldım
1.hayır minecraft.net den yukledim
Çoğu premium server dedin yani bazı serverlarda sorunsuz mu açıyorsun?zaten bazı serverlarda oluyo cogu Premium server o hatayı veriyo ama crack serverler vermiyo
premium sanıyordur aslında cracklidirÇoğu premium server dedin yani bazı serverlarda sorunsuz mu açıyorsun?
hayır premıumum istersen ekran gorunutusu verim[DOUBLEPOST=1410700336,1410699955][/DOUBLEPOST]bu arada nasıl resim paylasılıyopremium sanıyordur aslında cracklidir![]()
Ekran görüntüsüne gerek yok sen o zaman .minecraft dosyasını sil ve oyunu güncelle aynı zamanda şifreni doğru girdiğinden emin ol bunu minecraft.netteki hesabına girerek doğrulayabilirsin...hayır premıumum istersen ekran gorunutusu verim[DOUBLEPOST=1410700336,1410699955][/DOUBLEPOST]bu arada nasıl resim paylasılıyo
Öyle demek istemedim launcherına bir şifre yazıyorsun işte onu kontrol et diye....minecrfatı 3kez silip yükledim Premium serverlar sifre istemez
cant conect diyo tıklasamda bisi olmuyo yaniBazı buglardan dolayı servera çift tıklayınca açılmıyor. Sen servera basıp Sunucuya Bağlan'a bas.
Sunucu kapalı olabilir yada herhangi bir şey bağlantıyı engelliyor.cant conect diyo tıklasamda bisi olmuyo yani[DOUBLEPOST=1411755084,1411755046][/DOUBLEPOST]conection refused hatası