Server İçin Builder Arayanlara Bir Spawn Build Çalışmam.

Beğendinmi ?

• Kullanılan toplam oy
    2

semihh

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hemen hemen hepsi bilindik birsey ama emeğe saygı guzel olmus emek emektir...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çok sade olmuş geliştirmelisin :)

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hemen hemen hepsi bilindik birsey ama emeğe saygı guzel olmus emek emektir...

Emeğe saygı ? Bu laftan nefret ediyorum ne yani adamın teki çıkıp 100x100 Toprak alan yapıp buraya koysa Emeğe Saygı deyip güzel olmuş mu yazcam ? Kurtulun Artık Şu Düşünceden.

semihh

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emeğe saygı ? Bu laftan nefret ediyorum ne yani adamın teki çıkıp 100x100 Toprak alan yapıp buraya koysa Emeğe Saygı deyip güzel olmuş mu yazcam ? Kurtulun Artık Şu Düşünceden.

adam konusuna yorum yapılmasını istemiş senin niye zoruna gidip böyle özür dilerim bir yorum yazıyorsun anlamıyorum konu sahibi bir şey dememiş sana ne oluyor avukatımısın kardesim ! :@ tartışma istiyorsan özele gel forumu kirletme !

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Biri emeğin anlamini öğrende gel yazdi bana

Onun dediği anlam olursa ben yere toprak koyar konu açarım o arkadaş da emeğe saygı der :(

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam konusuna yorum yapılmasını istemiş senin niye zoruna gidip böyle özür dilerim bir yorum yazıyorsun anlamıyorum konu sahibi bir şey dememiş sana ne oluyor avukatımısın kardesim ! :@ tartışma istiyorsan özele gel forumu kirletme !
Öncelikle Hiçbişeyin zoruma gittiği yok Senin Düşünce Tarzın Benim Sinirimi bozuyor ve bunu istediğim gibi eleştiririm burda herhangi bir şey birinin zoruna gidiyorsa o da sensin
'' Konu Sahibi bir şey Dememiş Sana Ne Oluyor Avukatımısın Kardeşim ! ''
Konu sahibi ne demiş ne dememiş kimi savunuyorum ben önce bi kendi yazdığına anlam ver sonra gel tartışma çıkarmaya çalış. Kendi n bile ne yazdığını anlamamışsındır kim bilir :)