Server İçin Maplar

XxTalhaxX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle İyi Forumlar

Server Acıyorum Faction Olmasını İstiyoruz Ancak Map Yok Ne Yapabiliriz Biz ?

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orijinal bir map yapabilirsiniz (yada birine yaptırabilirsiniz). İnternetten indirirseniz biri kesin farkeder ve kendinizi "Sunucu Şikayetleri" forumunda bulursunuz.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnternetten hazır map indirebilirsin ama genelde çalıntı oluyor istersen yapabilirim geliip
Orijinal bir map yapabilirsiniz (yada birine yaptırabilirsiniz). İnternetten indirirseniz biri kesin farkeder ve kendinizi "Sunucu Şikayetleri" forumunda bulursunuz.
Kesinlikle internetten harita felan indirmeyin. Sunucunuza özgü, kafanıza göre editleyebileceğiniz bir harita yapmanızı tavsiye ederim. Vaktim yok, param var diyorsanız başkalarına yaptırabilirsiniz tabi, seçim sizin.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapmanız gereken :
  1. Paralı ve gönüllü olarak birisinden yapılar için yardım istemeniz gerek. Yapabiliyorsanız kendiniz yapın. Yaptığınız yapının fotoğraflarını foruma koyarak + ve - lerinizi görebilirsiniz bu sayede yapınız daha iyi bir hale gelir.
  2. Eğer 1. madde yi yapamıyorsanız (her yönüyle) internetten hazır bir harita indirin. Ancak kısa süre içerisinde 1. maddeyi uygulamaya koyun aksi halde sunucu aleyhine yorum almaya başlarsınız :)
Kolay gelsin :şapka:

baydd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kar deşim sana kendi kullandıgım server dosyasını vere bilirim yabancılara hitap eden bi server açmıştım ondan türkçeleştirmedim istersensem türk çeleştüre bilirsin dosya için msj at