Yardım etmiceksen yorum yapmaman lazım hocam Burası bir reklam yardım sosyal haberleşme ve oyun formudur.Dalga geçme vb konularınızı real hayatta etrafındakilerinize yada çok yakın arkadaşlarınıza yapın.Png yaptıktan sonra neden jpg yaptın?
zaten öyle hocamAdını server-icon.png yapmalısın.
Konuda jpg olduğundan bahsetmişsin.Yardım etmiceksen yorum yapmaman lazım hocam Burası bir reklam yardım sosyal haberleşme ve oyun formudur.Dalga geçme vb konularınızı real hayatta etrafındakilerinize yada çok yakın arkadaşlarınıza yapın.
zaten öyle hocam
evet server-icon.jpg 64x64Konuda jpg olduğundan bahsetmişsin.
Çok çabuk sinirlenen birisin galiba:Normalde sinirlenmem ama bir sorunum oldugunda bana çözüm üretmek veya yardım etmek yerine insanlara saçmalayan ve saldıran bi tayfa var onlarla ugraşıyorum nedeni bu arada sende kaynadın.Diğer konuna da baktım. Çok çabuk sinirlenen birisin galiba ya da henüz yeterince büyümedin. Sana yardım etmeye çalışıyorum gördüğün gibi, dalga geçmeye vb. bir şey yapmaya çalışmıyorum. Bir eklentinin parasını da vermeden kullanmaya çalışıyorsun üstelik. Sen dalga geçmememi istiyorsun(ki zaten geçmiyorum) ama çalıntı bir eklentinin kullanılmaması gerektiğini bilmiyorsun. Bu mesaja sakın yanıt verme, daha da bir şey diyecek değilim sana.
yaptım hala aynı hocamKardeşim adı .jpg ise resim png olamaz jpg olarak kaydetmişsin. İsmi server-icon.png yapmalısın.
Öncelikle Sorununun Çözümü O İkona Sağ Tıkla Düzenle De Paintten Farklı Kaydet İle Gerçekten PNG Olarak Kaydet. 2. Yorumuma Gelirsek Adam Sana Yardım Etmeye Çalışıyor Alay, Dışlama, Eleştiri, Saçmalama Yok. Üstüne Sen Büyüdüğünü Kanıtlamak İçin Ezberlediğin Şeyleri Yazıyorsun. Evet Belki Nüfus Cüzdanın da Yaş 22 Dir Ama Akıl Yaşı da Önemli... İyi ForumlarÇok çabuk sinirlenen birisin galiba:Normalde sinirlenmem ama bir sorunum oldugunda bana çözüm üretmek veya yardım etmek yerine insanlara saçmalayan ve saldıran bi tayfa var onlarla ugraşıyorum nedeni bu arada sende kaynadın.
galiba ya da henüz yeterince büyümedin:Yaşım 22 askerliğimi izmir narlıdere ege ordusu komutanlıgında mebs taburu karargah bölügünde yaptım baskın yedik 2 kişi yaraladım yanimdki kardeşim vuruldu yeterince büyük oldugumu düşünüyorum.
Bu mesaja sakın yanıt verme, daha da bir şey diyecek değilim sana.mesajın sonlarınada bakarsan eger olay çözüldü ve bir arkadaşımız bunun açıklamasını bana yaptı insan gibi he madem biliyodun neden orda cevap vermedin burda mişmiş muş muş yazacagınıza orda söylemeniz daha dogru olmazmıyduı ? bide bu var
yaptım hala aynı hocam
Harbi lanÖncelikle Sorununun Çözümü O İkona Sağ Tıkla Düzenle De Paintten Farklı Kaydet İle Gerçekten PNG Olarak Kaydet. 2. Yorumuma Gelirsek Adam Sana Yardım Etmeye Çalışıyor Alay, Dışlama, Eleştiri, Saçmalama Yok. Üstüne Sen Büyüdüğünü Kanıtlamak İçin Ezberlediğin Şeyleri Yazıyorsun. Evet Belki Nüfus Cüzdanın da Yaş 22 Dir Ama Akıl Yaşı da Önemli... İyi Forumlar
hacı senden özür dilerim dediğim gibi bikaç kişi 2 gündür sürekli üstüme yürüyor ılk basta bi yanlışlık yapmışım onu farketmedim sende dalga geçiyon sandım ben bı forumdan çıkıyım akşam gireyim Bide konu nerden siliniyorDiğer konuna da baktım. Çok çabuk sinirlenen birisin galiba ya da henüz yeterince büyümedin. Sana yardım etmeye çalışıyorum gördüğün gibi, dalga geçmeye vb. bir şey yapmaya çalışmıyorum. Bir eklentinin parasını da vermeden kullanmaya çalışıyorsun üstelik. Sen dalga geçmememi istiyorsun(ki zaten geçmiyorum) ama çalıntı bir eklentinin kullanılmaması gerektiğini bilmiyorsun. Bu mesaja sakın yanıt verme, daha da bir şey diyecek değilim sana.