Server Jar Paylaşımı

"Server.Jar"ı paylaşmak yasal mı?

• Kullanılan toplam oy
    5

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çoğumuzun bildiği gibi minecraft'ın jar dosyasını paylaşmak yasa dışı
Peki ya server exe veya jar dosyasını paylaşmak serbest mi
ben bunun yasal olduğunu düşünüyorum çünkü
eğer yasalsa hack/mine için bir jar dosyası (minecrafta eklenmemiş) ve hazır bir server jarı yapmayı düşünüyorum bu dosyaları oluşturduktan sonra yükleme rehberi ile sizlere sunacağım

BrssCall

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abş Paylaşmak Yasal Değil Çünkü Ben Satın Aldım Ben Paylaşırsam Benim Adımla Kayıtlı Olan şey Ve Ben Buna Para Verdim
Cevabım:HAYIR

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abş Paylaşmak Yasal Değil Çünkü Ben Satın Aldım Ben Paylaşırsam Benim Adımla Kayıtlı Olan şey Ve Ben Buna Para Verdim
Cevabım:HAYIR
benim 2 adet premium hesabım var atar yapma ve minecraft jarı değil herkese açık olan server jardan bahsediyorum
minecraft.net/download

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
İndirmek isteyen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden indirebilir zaten oyun jarı için biraz daha sıkı tutuyorlar uye olmanız felan gerekiyor ama sevr jarını hiçbir sorgu olmadan indirebilirsin. İkisini de Mojang telif haklarına bağlı kaldığın sürece paylaşabilirsin. Artı normal minecraft serverını tavsiye etmem illa bir rehber hazırlayacaksan Bukkit için hazırlamanı tavsiye ederim. Bukkit için detaylı bilgi -->

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirmek isteyen
adresinden indirebilir zaten oyun jarı için biraz daha sıkı tutuyorlar uye olmanız felan gerekiyor ama sevr jarını hiçbir sorgu olmadan indirebilirsin. İkisini de Mojang telif haklarına bağlı kaldığın sürece paylaşabilirsin. Artı normal minecraft serverını tavsiye etmem illa bir rehber hazırlayacaksan Bukkit için hazırlamanı tavsiye ederim. Bukkit için detaylı bilgi -->
ben 1.2.3 h/m server jarı yükleyeceğim de ayrıca vanilla hayranıyımdır bukkite her daim tercih ederim