Abinizloo0107
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar serverim 3. kez kapandı kendi kendine logdaki hata bu anlayanlar yardım etsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Crash vermiyorki böyle kapanıyor sadeceAşırı yüklenme oluyor.
Crash log atman gerek.
Skriptler bunlar :Sunucunun pluginlerini ve aşırı yükleme yapacağını tahmin ettiğin skriptleri atarsan daha kolay yardımcı oluruz konsol dan pek anlamam lakin plugin ve skriptten anlarım
Crash vermiyorki böyle kapanıyor sadece
Skriptler bunlar :
![]()
![]()
![]()
Aşırı Yükleme yapacağını düşündüğüm pluginler SimpleBackup (ayda bir yedekliyor) , NoCheatPlus serverda aşırı hile kullanıyorlar
Makine bilgilerini bilmiyorum 1 cpu , 4gb de ram varAşırı fazla skript var, makine bilgilerini söyler misin?
SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
22 Adet skript var skriptlerin isimlerine baktığımda pek kastıracak bir şey bulamadım ama @Breakthrough nickli üyeninde dediği gibi çok fazla skript var makina özelliklerini görmeden yorum yapmakta istemem
NoCheatPlus ve SimpleBackup pluginleri lag yapmaz ancak ayda 1 yedek almak yerine haftada 1 alman daha iyi ben günlük olarak alıyodum 5 günden öncekileri siliyodum.
Plugin paketinin ekran görüntüsünü atarmısın direk tabii özel gizlemen gereken bi plugin yoksa
Makine bilgilerini bilmiyorum 1 cpu , 4gb de ram var
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quests npc den görev alma plugini , massivecore factions pluginin çalışması için gerekli bi plugin , PlayerParticles da oyunculara efect eklemeNeden sürekli fotoğrafları kırparak attığını anlamış değilim.
- Oyuna girip /pl yazıp ismi kırmızı olan pluginleri söylermisin
- Serverinin CPU sunu arttır 1 CPU = 15 tl falan her şey rame bağlı değil makinan isterse 128gb olsun CPU düşükse sorun çıkartır
- Pluginlerin bazılarının isimleri çıkmamış "Quests-2..." , "Massive..." , "PlayerPa..." bu 3 pluginin isimleri tam çıkmamış tam isimlerini atarmısın internetten ne işe yaradıklarına bakıp sana ancak öyle bilgi verebilirim
quests npc den görev alma plugini , massivecore factions pluginin çalışması için gerekli bi plugin , PlayerParticles da oyunculara efect ekleme
Evet kullanıyorumPlayerParticles ı aktif olarak kullanıyormusun