mertkara154
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
acaba hangisi yapıyor yada factıon sunucusu icin gereksiz pluginsler
zsd
------------
zsd
------------
teşekürler dediklerini yaptımGroupmanager varken neden permission plugini yüklü
SpawnTP pluginine ihtiyaç yok
her girişte spawnda başlasını authmedende yapabilirsin
Simplevipperms var zaten godpowers gereksiz
acaba bu ne plugins ne işe yarar bu pluginsteteşekürler dediklerini yaptım
dahala kapanıp duruyor yardım nerler sileyim
RandomTP ne plugins ne işe yarar
"Makinenizin özellikleri ve start bash veya bat dosyanızın içeriğini gönderebilir misiniz?" demiştim sana fakat cevap vermedin bu iş @TurkiyeNT 'ninde dediği gibi plugin kaldırmakla olmaz. Ekstra olarak crash log ve log atarsanız yararı dokunur.teşekürler dediklerini yaptım
dahala kapanıp duruyor yardım nerler sileyim
RandomTP ne plugins ne işe yarar
acaba bu ne plugins ne işe yarar bu pluginste
-----
tmm pc actıgimda attamPlugin silmekle olmaz bu iş. Çökmeden önceki logları paylaşın.
tmm"Makinenizin özellikleri ve start bash veya bat dosyanızın içeriğini gönderebilir misiniz?" demiştim sana fakat cevap vermedin bu iş @TurkiyeNT 'ninde dediği gibi plugin kaldırmakla olmaz. Ekstra olarak crash log ve log atarsanız yararı dokunur.
anlamadım ama haliba bunlar"Makinenizin özellikleri ve start bash veya bat dosyanızın içeriğini gönderebilir misiniz?" demiştim sana fakat cevap vermedin bu iş @TurkiyeNT 'ninde dediği gibi plugin kaldırmakla olmaz. Ekstra olarak crash log ve log atarsanız yararı dokunur.
Log dosyalarında bir hata yok belirttiğim diğer şeyleri paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.tmm pc actıgimda attam
tmm
anlamadım ama haliba bunlarLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.%99 bunlardır bi bakarsan
başka bir kurucuda dediki pluginler hazır diye yeni sürümünü indir dediLog dosyalarında bir hata yok belirttiğim diğer şeyleri paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Pluginlerini güncellemen elbette işine yarar fakat sunucunun kapanmasının güncel olmayan pluginlerden kaynaklanacağını sanmıyorum. Sizden istediklerimi paylaşmazsanız yardımcı olamam.başka bir kurucuda dediki pluginler hazır diye yeni sürümünü indir dedi
agaPluginlerini güncellemen elbette işine yarar fakat sunucunun kapanmasının güncel olmayan pluginlerden kaynaklanacağını sanmıyorum. Sizden istediklerimi paylaşmazsanız yardımcı olamam.
Dostum sorun pluginler değil mesajlarımı dikkatlice oku.aga
sanaverrem pluginsleri hazırla
AnlamadIm ne yaplaşayımDostum sorun pluginler değil mesajlarımı dikkatlice oku.
AnlamadIm ne yaplaşayım
Demiştim sana ilk mesajımda ama umursamadın.Makinenizin özellikleri ve start bash veya bat dosyanızın içeriğini gönderebilir misiniz?
Makinenizin özellikleri ve start bash veya bat dosyanızın içeriğini gönderebilir misiniz? BukkitCompat McMyAdmin'in bir pluginidir eğer McMyAdmin kullanmıyorsanız silebilirsiniz.iConomy yerine essentials'ın içindeki economy'i kullanabilirsiniz.(/eco) AuthMe yerine AuthMeReloaded kullanmalısınız çünkü güncel sürümü AuthMeReloaded'dır.
Bende sana dedimki stats bas sorun galiba ama stast bas ne nerden bilyon diyom çünkü sw kendi kendine kapamadan önce stats bos yazıyorDemiştim sana ilk mesajımda ama umursamadın.