Server Kontrol Paneli (SpaceBukkit) kurulum, destek, ücretsiz panel.

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kimsenin emeğiyle oynamam merak etmeyin[DOUBLEPOST=1375201363,1375194227][/DOUBLEPOST]hostinge paneli attım panel dosyasına girince hata veriyor hatada böyle
Server Error
500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam kesinlikle çok güzel bir konu olmuş! Lakin bir konu belirtilmemiş; .yml dosyalarını panel aracılığıyla açmak mümkünmüdür?

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
serverimi 1.6.2 nasıl yaparım[DOUBLEPOST=1375605286,1375541593][/DOUBLEPOST]paneli kurdum iyi çalışıyor ama çıkış yaptıktan sonra şifreyi giriyorum yanlışi diyor onu nasıl düzeltebilirim

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kimsenin emeğiyle oynamam merak etmeyin[DOUBLEPOST=1375201363,1375194227][/DOUBLEPOST]hostinge paneli attım panel dosyasına girince hata veriyor hatada böyle
Server Error
500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

serverimi 1.6.2 nasıl yaparım[DOUBLEPOST=1375605286,1375541593][/DOUBLEPOST]paneli kurdum iyi çalışıyor ama çıkış yaptıktan sonra şifreyi giriyorum yanlışi diyor onu nasıl düzeltebilirim

Belki maddi açıdan istediklerini karşılayabilirsiniz fakat Internal server error gibi bir hatayı bilmeden bir "şirket" açmak ne kadar sağlıklı bilemedim...

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki maddi açıdan istediklerini karşılayabilirsiniz fakat Internal server error gibi bir hatayı bilmeden bir "şirket" açmak ne kadar sağlıklı bilemedim...

ingilizcemin iyi olmaması ve linuxla çok alakam olmaması bunu bilmememin sebebi ve ben 3 yıldır bu gibi şeylerle uğraşıyorum[DOUBLEPOST=1376411158,1376315725][/DOUBLEPOST]2 tane server açınca rtoolkit hata veriytor nasıl düzeltirim

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
2 tane server açmak ile, SpaceBukkit'in alakası yok ki. Ama cevaba gelince, hem server, hem de rtoolkit portlarını değiştirmen gerekiyor 2. serverın.

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
serverin değiştiriyorumda rtoolkit de hangi dosyada ve diğiştirceğim portların isimlerini yazarsan

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
/toolkit/remote.properties içerisinde olması lazım. Portu salla kafadan.

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bişe dicem
oradaki tüm portlarımı yoksa 2 tanesinimi değiştirince olmuyor 2011 2012 yi değiştirdim hala aynı biriniz team ile bağlanabilirmi