SERVER KONUSUNDA ÖNEMLİ

Bir Server Açalım mı?

• Evet, bu gerekli

Kullanılan: 0 0.0%
  • Evet, ama para vermek istemiyorum

Kullanılan: 3 100.0%
  • Hayır, bu gereksiz

• Hayır, para vermem-veremem

• Kullanılan toplam oy
    3

echo122

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık bu yazıdan sonra banlanırmıyım bilmem, ama değeceğinden eminim...

Gidiyosunuz 50 liraya host alıyosunuz, arkadaşlarınızı ve bi yığın beceriksiz özür dilerimi admin yapıyorsunuz.256 kbps internetiniz 1 gb raminizle server açıp 300 kişi alabilirim zannediyorsunuz.Ucuzdan host alıp lagdan geçilmeyen, ya da hiç açılmamış serverin reklamını yapıyorsunuz.Ya map ya eventler ya da isim çalıntı.İnsanları kandırmaktan usanmadınız mı?Geçen baktım adam parayla builderlik moderatörlük satıyor, salaklar da alıyor bi *** bilmeden kullanıyorlar, arkadaşlarına item verip daha oyuna yeni başlayanları öldürüyorlar.Her serverde warp orman'ın çıkışında dia setle bekleyip çıkanları öldürenler, warp odunalanında çakmakla milleti yakanlar var.Önüne gelen server açıyor reklam yapıyor bi sonraki gün bakıyoruz server kapalı.Artık en azından bir kişi adam akıllı bir server açsın, bıktım artık.Onu da beceremiyoruz, yine tanıdıklarımızı kayırıp serverin ağzına sıçmalarına izin veriyoruz, mapları çalıyoruz.
Tek suç server sahiplerinde değil, oyuncular da bozuk.Oyuna yeni gelen adamı öldürüp itemlerini alıyolar, adam kaçıyo.PvP yasak, çakmakla yakıyorlar ya da pot atıp öldürüyorlar.Lan birine bi şey yapmadan önce o size yapılsa ne olur diye düşünün.Adam geliyo x-ray açıyo bütün elmasları demirleri topluyo kimseye bir şey kalmıyo.VİP alan iki özür dilerim, itemlerini alıp iftira atarak wg bozuyor, wglere claim atıyorlar.Bi faction diğerinin oyuncuları oyunda değilken claim atıp itemlerini çalıyor.Artık bu kadar mı özür dilerim oldunuz?Bi oyun yüzünden birbirinizin analarına sövüyorsunuz, bu mu insanlık?

Tamam ben de konuşuyorum ama işin içinde para var, değil mi?Adam veriyo 10 lirayı, VİP oluyo, ortalığın amına koyma hakkını alıyo.Serverine 25 TL verip 300 TL kazanmak istiyo adminler.Bu iş böyle olmaz.

MinecraftTürk ise pek yardım etmiyor, paralı server açıyor.Tamam amaç para kazanmak ama böyle olmazç
Kesinlikle düzgün bir Minecraft Türk serveri açılmalı.Yabancıların serverlerine bakıyorum da, Amerikalılar Almanlar, hayran kalınacak şeyler yaratmış.

Bizim serverlerimizde kurallarda küfür bilmemkaç saat Jail yazıyor, adam ana bacı sövüyor dinleyen yok.

Çoğunuzun bütün yazıyı okumayacağını biliyorum, bu yüzden :

Özet: Bildiğim bütün Türk serverleri rezil durumda.Arkadaşlar bir şekilde paraya kıyıp ve bir araya gelip iyi bir server açmalıyız.Kuralları kesin, lagsız ve VİP'lerin doğru düzgün haklara sahip olduğu bir server.Anketi cevaplayın...