Server kuracak kişiye sponsor oluyorum

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak
Merhabalar 1.16.1 minecraft sürümünde
xray vb hileler kapalı olacak şekilde profesyonel survival server kurmayı düşünen kişiye sponsor oluyorum
vip satışlarının bir kısmı tamamen serverin süresini uzatmaya geri kalanını %50 %50 şekilde bölüşülecek
Maplar+Pluginler el yapımı ve bugsuz olması gerek
Başlangıç olarak 6 gb ram + 2 gb lobi olacak bir sunucu kuralacak
Sponsor olmamı isteyen kişiler sunucuları hazır ise gösterip uygun bir hostingden server kiralanacak
serveri hazır olmayanlar kendi bilgisayarları üzerinden ya da aternos üzerinden serveri açması gerekicek serveri yapmak için makine kiralanmayacaktır.

Servere herhangi bir manevi destek sağlanmayacak sadece maddi kısmı ile ilgilenicem

isim:

serveriniz hazır mı:
nasıl bir server yapmayı düşünüyorsunuz:
ekibiniz var mı :
Daha önce sunucu kurdunuz mu :
serverin tutucağına inanıyor musunuz :

aklınıza takılan bir soru var mı :

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, karşınızdaki kişinim sunucuya ortalama ne kadar ödemesini istiyorsunuz?

Xezoid

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
isim: Mustafa
discord: TheNeppy#1901
serveriniz hazır mı: evet
nasıl bir server yapmayı düşünüyorsunuz: Avatar Sunucusu dün kapatmak zorunda kaldık malesef 100 kişilik bir discord sunucumuz var oyuncularımızla birlikte
ekibiniz var mı : var 3 kişilik bir kadro rehberler dışındadır
Daha önce sunucu kurdunuz mu : evet
serverin tutucağına inanıyor musunuz : tuttu zaten fakat satışlar olmadı son zamanlarda
hayır

sunucum 1.16.2 idir ve paketler sıfırdna buildler sıfırdan yapılmıştır

Discorda adresimden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz ;8

Xezoid

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
nasıl bir server yapmayı düşünüyorsunuz: Avatar Sunucumuzu dün kapatmak zorunda kaldık malesef 100 kişilik bir discord sunucumuz var oyuncularımızla birlikte oyuncularımız var hali hazırda
serverin tutucağına inanıyor musunuz : tuttu zaten fakat satışlar olmadı son zamanlarda o yüzden kapatmak zorunda kaldık !
hayır

sunucum 1.16.2 idir ve paketler sıfırdan buildler sıfırdan yapılmıştır türkiyede tek biz varız bu sunucuya sahip ve oldukça çok hayranlıklar var avatara elementler var şu an localde açıp bile size gösterebilirim anlatabilirim herşeyini sadece birazcık zaman ayırmanız gerekiyor bi 15-20 dakika

sunucuyu i7 veya i9 bir makinada 6.5-7 gb ramle çalıştırmayı düşünüyoruz çünkü önceden kullandığımız makinada 6 gb ram verip 8 çekirdekli xeon işlemcisiyle çalışıyordu ve arada sırada lag yaşanıyordu malesef ramden kaynaklı değil işlemci kötü olduğu için
ramden ziyada işlemci önemlidir benim için .

Xezoid

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
nasıl bir server yapmayı düşünüyorsunuz: Avatar Sunucusu dün kapatmak zorunda kaldık malesef 100 kişilik bir discord sunucumuz var oyuncularımızla birlikte
serverin tutucağına inanıyor musunuz : tuttu zaten fakat satışlar olmadı son zamanlarda
hayır

sunucum 1.16.2 idir ve paketler sıfırdna buildler sıfırdan yapılmıştır

ekleme yapamadım k.b ;&
-----------------------------------------------------------------------
sunucum 1.16.2 idir ve paketler sıfırdan buildler sıfırdan yapılmıştır türkiyede tek biz varız bu sunucuya sahip ve oldukça çok hayranlıklar var avatara elementler var şu an localde açıp bile size gösterebilirim anlatabilirim herşeyini sadece birazcık zaman ayırmanız gerekiyor bi 15-20 dakika

sunucuyu i7 veya i9 bir makinada 6.5-7 gb ramle çalıştırmayı düşünüyoruz çünkü önceden kullandığımız makinada 6 gb ram verip 8 çekirdekli xeon işlemcisiyle çalışıyordu ve arada sırada lag yaşanıyordu malesef ramden kaynaklı değil işlemci kötü olduğu için

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ekleme yapamadım k.b ;&
-----------------------------------------------------------------------

discord üzerinden ekledim

CrazyEray10

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
avatar sw acılırsa güzel olur bende arıorum 2 yıldır türkiyede hiç kalmadı