çekerimemaneti
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Önecelikle selam arkadaşlar.Ben portlu bukkit bir server kurdum ve içine plugin yükledim.Warp larımı yaptım kendime kurucu tagı filan yazdım ama serverde sıkıntım var.
/warp spawn filan yazdığımda (normal oyuncuyken) o emri kullanmaya hakkınız yok diyo alet kullanılmıyo ..... filan şimdi size sıkıntlarımı madde halinde yazıcam sizde cevap verirken lütfen o maddeler halinde cevaplarsanız sevinirim.
1-)Server portlu ama başka bir oyuncu nasıl servere girer.
2-)Serverde kurucu dışında kimse blok kıramıyo warplara ışınlanamıyor.
3-)Plugin paketi içinde viplerin görevleri yetkileri ayarlıymış ama ben nası birine viplik yazabilecem?
4-)Plugin paketinde tüm taglar varmış nasıl kullanıcam ve adminlik rehper modaretorlük filan verecem
NOT:Arkadaşlar ben forumda yeniyim acil cevap verirseniz sevinirim.Plugin pakaetinin içeriğine bakabilirsiniz.....
acil yardım edin daha çok sorun olursa yazarım .....
/warp spawn filan yazdığımda (normal oyuncuyken) o emri kullanmaya hakkınız yok diyo alet kullanılmıyo ..... filan şimdi size sıkıntlarımı madde halinde yazıcam sizde cevap verirken lütfen o maddeler halinde cevaplarsanız sevinirim.
1-)Server portlu ama başka bir oyuncu nasıl servere girer.
2-)Serverde kurucu dışında kimse blok kıramıyo warplara ışınlanamıyor.
3-)Plugin paketi içinde viplerin görevleri yetkileri ayarlıymış ama ben nası birine viplik yazabilecem?
4-)Plugin paketinde tüm taglar varmış nasıl kullanıcam ve adminlik rehper modaretorlük filan verecem
NOT:Arkadaşlar ben forumda yeniyim acil cevap verirseniz sevinirim.Plugin pakaetinin içeriğine bakabilirsiniz.....
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
plugin adresi.acil yardım edin daha çok sorun olursa yazarım .....