SERVER KURDUM YARDIMA İHTİYACIM VAR.

çekerimemaneti

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Önecelikle selam arkadaşlar.Ben portlu bukkit bir server kurdum ve içine plugin yükledim.Warp larımı yaptım kendime kurucu tagı filan yazdım ama serverde sıkıntım var.
/warp spawn filan yazdığımda (normal oyuncuyken) o emri kullanmaya hakkınız yok diyo alet kullanılmıyo ..... filan şimdi size sıkıntlarımı madde halinde yazıcam sizde cevap verirken lütfen o maddeler halinde cevaplarsanız sevinirim.
1-)Server portlu ama başka bir oyuncu nasıl servere girer.
2-)Serverde kurucu dışında kimse blok kıramıyo warplara ışınlanamıyor.
3-)Plugin paketi içinde viplerin görevleri yetkileri ayarlıymış ama ben nası birine viplik yazabilecem?
4-)Plugin paketinde tüm taglar varmış nasıl kullanıcam ve adminlik rehper modaretorlük filan verecem
NOT:Arkadaşlar ben forumda yeniyim acil cevap verirseniz sevinirim.Plugin pakaetinin içeriğine bakabilirsiniz.....
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
plugin adresi.
acil yardım edin daha çok sorun olursa yazarım .....

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1)Sayılı İpiyi Verirsen Girebilirler.
2)Plugins>groupmanager>world>groups Mesela Orda Oyuncu Vardır Onun Altında build:false Vardır Onu ''true'' Yaparsanız Düzelir
3)Oluşturmak İçin GroupManager>World>worlds>groups>Ordak Viplerden Birini Kopyalayın Ve Adını Değiştirin Ama Adları Farklı Olucak Şekilde Yoksa Hata Verebilir.
4)manuadd <Kişiİsmi> <group>

(Not:İnternetten Biraz Araştırsaydın Hepsini Bulabilirdin...)

rickgrimmes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yazacaklarımı arkadas y azmış zaten Nothingkat42 Arkadasıma Katılıyorum // Ayrıdan Yetkili İhtiyacı Duyarsan Ve Birkaç Warplarda Filan Build Olarakda Yardım Edebilirim. Ulasmak İçin Skype : Kara.Ahmet57 İyi Forumlar :)

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Yazacaklarımı arkadas y azmış zaten Nothingkat42 Arkadasıma Katılıyorum // Ayrıdan Yetkili İhtiyacı Duyarsan Ve Birkaç Warplarda Filan Build Olarakda Yardım Edebilirim. Ulasmak İçin Skype : Kara.Ahmet57 İyi Forumlar :)
Şahsi Bir Bilgisayardan Açılmış Bir Serverden Yetki İstiyorsan Birde Bun Türkiye Nezaman Değişicek Herhangi Bir Konuda Bir Sunucuda 2Tane Duyduğum Cümle Yetki Verirmisin, Ben Herşeyi Biliyorum wg plugin. Bence Artık Biraz Düzeltin Şu Huylarınızı

çekerimemaneti

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1)Sayılı İpiyi Verirsen Girebilirler.
2)Plugins>groupmanager>world>groups Mesela Orda Oyuncu Vardır Onun Altında build:false Vardır Onu ''true'' Yaparsanız Düzelir
3)Oluşturmak İçin GroupManager>World>worlds>groups>Ordak Viplerden Birini Kopyalayın Ve Adını Değiştirin Ama Adları Farklı Olucak Şekilde Yoksa Hata Verebilir.
4)manuadd <Kişiİsmi> <group>

(Not:İnternetten Biraz Araştırsaydın Hepsini Bulabilirdin...)
çok saol dediklerini yapıcam olmaz sa yine yazarım
NOT:HEPSİNE İNTERNETTEN BAKTIM AMA BULAMADIM