Server Kurucam Rehber ve Reklamcıya İhtiyacım Var!

Uygar197444

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Server Kurdum Pluginli Ama Lag Çok Yok Hamahcisiz 70 Kişilik Benim Youtube Kanalımın Serveri Youtube Kanaldan Arkadaşlar Admin Bende Kurucu Ama Servere Rehber Birde Reklamcıya İhtiyacımız Var Server Sadece Geceleri Açık Olmicak Server En Kısa Süre İçerisinde nitro.net İçine Alıncak Ve 1.7.2 Olucaktır Hammadde Otomatik Yenilenme Vardır. Hunger games Plugini Bulsam Bile Yapamıyorum Yardım Ederseniz Daha İyi Olur BowSpleff Var.En Kısa Süre İçerisinde Sky-Block Eklencek Birtek Hunger Gamesi Yapamadım.Eğer Hungergames İtiyorsanız Onu Ayriyetten 6saatte bir Bitene Kadar Hunger Games Aça Blilirim Ama Bu Beni Çok Zorlar.Serveri Bozabilir.birçok Şey Daha Var Rehber ve Reklamcı Olucaklar Skypelerini Yazsınlar İstek Yollicem Aranızda 1tür Oylama Yapıcam. Konu Gereksizse Kilit Yapabilirim...

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2'sinede ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum.
Reklamı kendin yap,rehber içinde ayrı bir /warp oluştur.
Bu devirde rehber ve reklamcı olmak isteyenlerin yarısı sadece hava olsun diye alınmak istiyor.

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2'sinede ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum.
Reklamı kendin yap,rehber içinde ayrı bir /warp oluştur.
Bu devirde rehber ve reklamcı olmak isteyenlerin yarısı sadece hava olsun diye alınmak istiyor.
Adam senden canlı destekmi ister yoksa gidip /warpta yarim saat okumayimi + her sorulan sorulari oraya yazmakta zor

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam senden canlı destekmi ister yoksa gidip /warpta yarim saat okumayimi + her sorulan sorulari oraya yazmakta zor

Yorumumu tam okumadın galiba.Ben rehber ve reklamcı olmak isteyenlerin yarısının işin havasında olduğunu düşünüyorum..
Bu tamamen benim görüşüm.