Server logdaki hatalar çözene helal olsun.

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[20:00:36 WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin FeatherBoard v2.3.4 generated an exception while executing task 99
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:57)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/commons/io/IOUtils
at be.maximvdw.featherboardcore.q.a.a(Unknown Source)
at be.maximvdw.featherboardcore.q.a.a(Unknown Source)
at be.maximvdw.featherboardcore.q.a.g.a(Unknown Source)
at be.maximvdw.featherboard.a.b$1.run(FeatherBoardCommand.java:67)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
... 3 more
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.commons.io.IOUtils
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:101)
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:86)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

evet arkadaşlar sorunlar bunlar neden kaynaklanıyor acil yardımcı olursanız sevinirim :(

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Featheraboard klasiği. Plugini silin veya sürümünüze uygun en güncel versiyonunu yükleyin. Sorun çözülecektir. Sunucunun geç açılması da bundan dolayı...

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Featheraboard klasiği. Plugini silin veya sürümünüze uygun en güncel versiyonunu yükleyin. Sorun çözülecektir. Sunucunun geç açılması da bundan dolayı...
Kardeşim sence bir featherboard yüzünden tüm sunucuya lag girer mi bir açıklar mısın ? bence java sürümüyle alakalı gibi :(

Hubturknet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard sahte kullandıgın icin hata veriyor olabilir
serverinde vault olmuyor olabilir
protocollib olmaya bilir

vault ve protocollib kullanmalısın

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sence bir featherboard yüzünden tüm sunucuya lag girer mi bir açıklar mısın ? bence java sürümüyle alakalı gibi :(
Malesef bu plugin ile alakalı. Bilmesem konuya cevap yazmazdım. Kendi kafamda uydurup söylemiyorum. Ben de bir zamanlar pvp sunucumda kullanıyordum, çökmeler ve geç açılmalar nedeniyle sildim bunu ve rahatım.

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eksik class var galiba. protocollib ve vault sürümlerini kontrol et yoksa yükle.

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverimde protocolib yok yükleyeceğim evet featherboardı sahte kullanıyorum ama bu pluginleri başka serverde kullandım 0 lagdı sadece protocolibi silmiştim oyüzden olabilir serverin sürümü balon koruması olan jar yani guava klasörü oluşturan yani 1.7/1.8 spigot

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1- FeatherBoard sürüm veya versiyon uyumsuz version'u yenisi çıkmıştır onu kullan.
2- Sanırım craftbukkit'te bir sıkıntı var?

Serverin çöküyorsa bir şey diyemem ama loglarda bunları gösteriyor, kolay gelsin.

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- FeatherBoard sürüm veya versiyon uyumsuz version'u yenisi çıkmıştır onu kullan.
2- Sanırım craftbukkit'te bir sıkıntı var?

Serverin çöküyorsa bir şey diyemem ama loglarda bunları gösteriyor, kolay gelsin.
craftbukkite bir hata gösterdiğini bende anladım ama hata ney ?