Server Max İtem Ayarlama

Pentatonix

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar slm genelde tum serverlerde max stack 64 oluyor ben serverımde 75 olmasını istiyorum nasıl yapabilirm
essentialsta default-stack-size: 75 ve oversized-stacksize: 75 yaptım elimdeki eşyayı /more ile çoğaltınca 75 oluyo ama yere atıp geri aldığımda 75e tamamlanmıyo ayrı oluyo nasıl yapabilirm çok öenemli arkaşlar

@Schaffer79 @byMasterTurk @IRFN @ByNovem @byBluera @Ranork @ta1ha @Rizelee

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
on pickup:
eventinde yap her ne yaptiysan?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Stack size ayarları Bukkit'in pluginlerle vs. yapılabilecek maksimum item istifleme miktarını belirliyor. Ama Bukkit'in kodlarında 64 item istiflendikten sonra alınacak aynı türden itemi diğer bir sıraya istifle kodları ayarlı olduğu için sen ne yaparsan yap bu durum değişmeyecektir. Ancak spigot veya craftbukkit'i editleyebilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şurada maxStacSize = 64 olarak gördüğün integerları tespit edip onları istediğin bir rakam ile değiştirdikten sonra Spigot'u maven ile yeniden derlemen gerekecek. Bunu yaptıktan sonra özel bir servera sahip olacaksın. Ben bu max Stack boyutunu minigames türü oyunlarda para türü olarak bakır, gümüş ve altın kullanmayı düşündüğüm için max stack size'ı 100'e çıkartabilirim bu şekilde.

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Stack size ayarları Bukkit'in pluginlerle vs. yapılabilecek maksimum item istifleme miktarını belirliyor. Ama Bukkit'in kodlarında 64 item istiflendikten sonra alınacak aynı türden itemi diğer bir sıraya istifle kodları ayarlı olduğu için sen ne yaparsan yap bu durum değişmeyecektir. Ancak spigot veya craftbukkit'i editleyebilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şurada maxStacSize = 64 olarak gördüğün integerları tespit edip onları istediğin bir rakam ile değiştirdikten sonra Spigot'u maven ile yeniden derlemen gerekecek. Bunu yaptıktan sonra özel bir servera sahip olacaksın. Ben bu max Stack boyutunu minigames türü oyunlarda para türü olarak bakır, gümüş ve altın kullanmayı düşündüğüm için max stack size'ı 100'e çıkartabilirim bu şekilde.
saol benimde işime yaradı editleme başlasam iyi olur :D uzun sürebilir, bende aynı şekilde para olarak kullanılan bi item olarak yapmayı düşünüyorum

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
:D Skript forumu sandim. Adam burayada etiketlemis.