Server Music | Serverinde Müzik Çalabilirsin [VİDEOLU]

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Merhaba Bugun Sizlere Cok Sevdigim Bir Plugin Olan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve
Pluginini Tanıtıcam ;

Öncelikle Bizim Sunucumuzda Bir Müzik Çalabilmek Icın
Kesinlikle Gereklidir Vault Gibi
yi Yükledikten Sonra İse Istedigimiz Şarkıları Çalabilecegimiz
Pluginini Yükleyelim...
Serverimize RESTART Attıktan Sonra
Klasorune Girelim
Linkten Kendimize Istedigimiz Şarkıları Seçelim Ve Bilgisayarimiza Yükleyelim. Yükledigimiz .nbs Dosyasını ServerMusic Klasorunun İçine Atalım [Eğer ServerMusic Klasöru Oluşmadıysa Kendiniz Oluşturabilirsiniz] Daha Sonrasında Serverimize RELOAD Atalım

KOMUTLAR
/sm update = Bunu Yazdıgımızda Eger Pluginimizde Bir Guncelleme Varsa Onu
Yükleyebilirsiniz
/sm help = Bunu Yazdıgımızda Plugin Komutlarını ve Ne İşe Yaradıklarını Görebiliriz
/sm list = Bunu Yazdıgımızda Yuklu Şarkılarımızı Goruruz
/sm play isim = Bunu Yazdıgımızda Şarkıyı Çalabiliriz isim Yazan Yere Şarkının Adını Yazmalısınız.
/sm playall isim = Bunu Yazdıgımızda Çalan Şarkıyı Herkes Duyabilir isim Yerine Şarkı Adı Yazmalısınız.
/sm play isim oyuncuismi = Bunu Yazdıgımızda Şarkıyı oyuncuismi Yazan Yere Yazılan Oyuncu Duyar
/sm stop = Şarkınızı Durdurur
/sm stopall = Şarkıyı Herkes İçin Durdurur
Bu Plugini Komut Yazmadan Tabelayla Etkileşim Yaparak da Kullanabilirsiniz
Tabelada Nasıl Kullanılır :
En Ust Satira ServerMusic
Bi Alt Satira Play
Bi Alt Satira şarkıismi Yazılır

VİDEO

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Muzik ismi birden fazla kelime olunca açmıyor nedendir?

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her şarkıyı nota blokları namı çeviriyor yoksa onun için özel şarkılarmı var?

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notabloğuna çeviriyor ama şarkı çok benziyor asıl haline
Heh tamam o zaman bunu bir yerde kullanabilirim çok sağol :).[DOUBLEPOST=1430649680,1430648952][/DOUBLEPOST]Şu şarkının bende dosyası var, yüklesem çalışırmı? (Heheheh, fnaf :).) (Bunu hem dinle hende izle bana göre :).)

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey yardım lazım! Oyuncuların istediği şarkıyı tabeladan açmasını istiyorum ama açmaya çalıştıklarında "No Permissions" hatası veriyor napmalıyım?

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Aklınızı takılan kısımları buradan sorabilirsiniz :)

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Bu Plugin Eski konularda paylaşıldı Lakin pek başarı elde edemedi hem mono hemde oyun içi note block larda çalan .apiler hiç te motife etmiyordu kendimde denediğim olmuştur. Öbür bir kusuruna gelirsek plugin server hızına da bir tepki vermesi ciddi derece performans düşmekte, örn; Müzikte takılmalar, Serverda bir çıkıp girdiğinde müzik ortadan başlarken, Beraberinde baştan başlayan müzik ile karışıyor.. Tabi yeteri band ve Hızlı lokasyonu ne kadar iyi olan var bilemem fakat o sunucularında belli zaman diliminde küçük sorunlarla karşılaşacağına inanıyorum..

Video giriş Kısmın cidden verimli oldu. Anlatımda ilerlemeni ve Bilgini sunmanı isterim ortalarda Diksiyonunu biraz kaybettin takılmaları yumuşatmak anlamında fazla ee demen biraz yoruyor. Eleştiri olarak sayabilirsin Güzel ve Öz bir konu Güncel olması Dileğiyle..

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Bu Plugin Eski konularda paylaşıldı Lakin pek başarı elde edemedi hem mono hemde oyun içi note block larda çalan .apiler hiç te motife etmiyordu kendimde denediğim olmuştur. Öbür bir kusuruna gelirsek plugin server hızına da bir tepki vermesi ciddi derece performans düşmekte, örn; Müzikte takılmalar, Serverda bir çıkıp girdiğinde müzik ortadan başlarken, Beraberinde baştan başlayan müzik ile karışıyor.. Tabi yeteri band ve Hızlı lokasyonu ne kadar iyi olan var bilemem fakat o sunucularında belli zaman diliminde küçük sorunlarla karşılaşacağına inanıyorum..

Video giriş Kısmın cidden verimli oldu. Anlatımda ilerlemeni ve Bilgini sunmanı isterim ortalarda Diksiyonunu biraz kaybettin takılmaları yumuşatmak anlamında fazla ee demen biraz yoruyor. Eleştiri olarak sayabilirsin Güzel ve Öz bir konu Güncel olması Dileğiyle..
Aslında videolar da takılma sebebim videolara hazırlıksız başlamam ki bu benim eksikliğim. Yavaş yavaş öğreneceğim ki daha verimli ve daha fazla video üretebileyim :)