A
Asigo64
Ziyaretçi
öncelikle neredeyse bütün sunucular Faction üzerine hep aynı sohbet
1-insanlardan item dilen
2-lapis de bir ömür geçir
3-dia set satın al
4-uygun enc bas
5-klana katıl
6-insanlara hava at
ben serverlarda bundan başka bir olay görmedim kaç kişi katılır bilemem ama ben sadece survival serverleri seviyorum insanların takımlar halinde madene indiği serverlardır bazen düşmanlarını yenmek için grief yapapa bilmektir
ama artık serverlar böyle değil bu birazda bilişimlerin suçu gibi bisey hep plugin paketleri ayni inanın full survival(warsız marketsiz özellikle lapissiz ! ) sw lar daha eğelenceli
SW önerilerine gelirsek
mesala ... serveri oyuncular cumhuriyet şeklinde yönetiği bir sw ala bilir (sahsen çok güzel olduğunu teyit ede bilirim)
birbirinden uzak adalar arası klan savaşları plugin olarak (movecraft) ile gemiler yapa bilirsiniz
yada adminler eşliginde redstone yarışmaları yada roll play olmadan kale savaşları
yada biraz araştırma yapıp güzel mini-gameler bula bilirsiniz
daha eklemek istediklerinizi aşagıda belirtin hoşunuza gitti ise bir like'i eksik görmeyin anketi de unutmayın
1-insanlardan item dilen
2-lapis de bir ömür geçir
3-dia set satın al
4-uygun enc bas
5-klana katıl
6-insanlara hava at
ben serverlarda bundan başka bir olay görmedim kaç kişi katılır bilemem ama ben sadece survival serverleri seviyorum insanların takımlar halinde madene indiği serverlardır bazen düşmanlarını yenmek için grief yapapa bilmektir
SW önerilerine gelirsek
mesala ... serveri oyuncular cumhuriyet şeklinde yönetiği bir sw ala bilir (sahsen çok güzel olduğunu teyit ede bilirim)
birbirinden uzak adalar arası klan savaşları plugin olarak (movecraft) ile gemiler yapa bilirsiniz
yada adminler eşliginde redstone yarışmaları yada roll play olmadan kale savaşları
yada biraz araştırma yapıp güzel mini-gameler bula bilirsiniz
daha eklemek istediklerinizi aşagıda belirtin hoşunuza gitti ise bir like'i eksik görmeyin anketi de unutmayın