[SERVER] Özel bir sunucu açmayı düşünüyorum

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Herkese merhaba arkadaşlar. Sizlere bir soru sormak istiyorum.
Skript bilgim vardır.
Yani şöyle demek istiyorum, minecraftta mmorpg tarzı ama osmanlı zamanını anlatan bir server açsam tutma ihtimali ne kadar ?

Not: Bir yerleri fethetmede olucak :D

Yani mesela 10 levelde fatih sultan mehmet dönemini 30 levelde kanuni dönemi 90 levelde abdülhamid han dönemi gibi yapabilsem hoş olur mu ?

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum rpg server kitlesi az ve öz genelde o tarz serverler tutmuyor şu anda tutan bi TartarusCraft var diye biliyorum ama umarım tutar.

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Bence tutar, şahsen ben de oynarım. Türk insanları değerlerine değer veren bir millettir. Reklamlarınızı gören kitlenin %70'inin sunucunuza geleceğini düşünüyorum.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böle konu açanı çok gördük :) yapanı görmedik (3 4 kişi dışında) :) tutaramayanı görmedik (sayılır) :)

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yani şimdi bir MinePlex ve Hypixel gibi kaliteli açın desem de "Dalga mı geçiyorsun ?" diyeceksin. Kaliteli olduğu sürece sevilir fakat bu Türkiye ortamında ne kadar geçerli bilemem :D Bu forumda daha yeniyim eski konulara baktığımda kaliteli ve emek harcanmış sunuculara ne ilgi var nede destek.

Denemeden bilemezsin. "O kadar emek verdikten sonra sevilmez ?" en azından bir tecrübe kazanmış olacaksın. :)

Başarılar dilerim. Sana hangisi zevkli geliyorsa onu yap. Bana şu an kodlamak çok zevkli geliyor.