Server ON | Sunucu açılımı hakkında bilgi , saygılı / üslubunu koruyan yetkili ekibi kuruyoruz

furkangokkusu22

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hepinize merhaba arkadaşlar.Ben Furkan namı diğer FurkanBaba.PolyCraft ile dile gelmiş bir sunucumuz vardı fakat bu sunucuyu kapatmak zorunda kaldık.Oyuncuların istekleri.Bunalmış olan yetkililer.Maddi sıkıntılar.Hosting sıkıntısı vs. .Ben de yeniden sunucu açmaya karar verdim.Acaba ne yaparak Türkiye'de güzel bir sunucu açabilirdim.Para kazanmak ön planda olmamalı ki olunca lapisli op faction sunucuları oluyor :) .Gereken neydi ?.Acaba oyuncuları mutlu etmek ve onlara gerçekten kaliteli bir sunucu açmak için ne yapmalıydım.Ve o anda aklıma şu geldi.Neden kendi konseptimizi oluştur muyoruz?.Adı ne olsun ne olsun diye kafa yordum.Dakikalarca saatlerce ve şu aklıma geldi WORLD.Klasik bir ingilizce sözcük gibi gelebilir.Hatta bu ne saçma bir isim daha iyisini bulamadın mı.Vs. diyebilirsiniz fakat konseptimize en uygun olan buydu.Peki bu konseptin amacı ne?.Dediğinizi duyar gibiyim.Konseptin amacı gerçek dünyamızı yansıtıcak.Polisler , evler , ofisler , işler , hırsızlar , ırklar , telefonlar , silahlar , çiftçiler , devletler , savaşlar , yemekler , içecekler , arabalar , uçaklar ve daha da önemlisi Gezegenler! Evet sen ne saçmalıyon lan a*q dediğinizi duyar gibiyim.Bu tamamen dünyamızı simule edicek bir oyun modu.İstersen astronot ol farklı dünyalara açıl.İstersen çiftçi ol yemek yap ve şirketini kur.Ama dikkat et ölünce tekrar doğamayacaksın (ee elbette minecraft oynuyoruz değil mi? öldükten 45 dakikacık sonrasında doğucaksın).Neden böyle bir kural var oyunda ? çünkü herkes savaşmanın derdinde olmasın biraz da düşünerek oynasınlar diye.Eğer sunucuda geçim sıkıntısı yaşarsanız kaybedersiniz.Ve borç altına girersiniz.Sunucuda her zaman değişen oranlarda vergi kesilmeleri vs. olucak bildiğiniz gerçek hayat ve her hafta en fazla borç altına giren kişilerin eşyaları silinicek ve borcu silinicek.Evet tamam anladım ama saat , saat nasıl işleyecek ? diyorsunuzdur belki.Saatte dünyamızın yani gerçek hayatın aynı saati olucak.Gerçek hayatta gece 21.00 mı ? oyundada 21.00 evet tamamen gerçek dünyaya esinlenirek yapılacak.Ulan zaten bulundu bu konsept diyorsunuzdur.Evet belki gerçek hayat diye geçebilir ama bizim farkımız.Bütün herşeyi gerçekcilik ile birleştirerek size sunuyor oluşumuz olucaktır!Havada yağmur yağıyorken dışarıda yürürsen hasar alırsın.Hastalık kaparsın eğer ilaç bulamassan yaklaşık (gerçek hayat saati ile) 20 dakika içinde ölürsün.Kıyafetsiz dolaşmakta seni dondurabilir :) .Peki ben doğal Minecraft yolları ile kasılıcam diyorsan evet sana da bir kuralımız var çok fazla kazı , inşa yaparsan madenci yorgunluğu kazanırsın ve nerdeyse hiç işlev yapamaz hale gelebilirsin.Canın sıkıldı mı ? bir bara gir ve mini games etkinliklerine katıl.Çetecilik yapmak mı istiyorsun? şehirlerdeki çete birliklerine katıl ve bankaları soy.Suçluları sevmiyormusun ? polis karakoluna gir ve bir polis ekibine katıl , suçluları alt et! hayvan sahiplenmek mi istiyorsun ? petshoplara gir ve oradan bir hayvan sahiplen.Evet sunucumuzun konsepti bu arkadaşlar üşenmeden okursanız sevinirim.

Şimdi konuya bakıp okumaya üşendiysen ve ben hemen yetkili olup "lapis yapçam gidip spawn yapçam birrrr sürüüüü komut biliyommm off //set yapıyom //wand yazıyom //cyl //hcyl ve süperrr ev yaptım be heyt ben builderim" diyorsan.Lütfen konuyu terk et.
Şimdi yetkililerin.Oyuncular ile ilgili, saygılı bir yetkili rolüne bürünebilmesi gerekiyor. Oyuncular arası üslubunu koruyan yetkili olduğunuz sürece işiniz kolaylaşabilir. Ayrıca bunlara uyuyorum diyip gelme dostum bilgin olması gerekiyor sadece dış görünüş önemli değil bilgin olmakta gerekli :). Bilgili ve gerekirse tecrübesi olan biriyse başvuru için gel. Ekip içinde kavga , saçma muhabbetler açarsanız kovulursunuz.

Evet bayaa bir konuştuk arkadaşlar fakat bizim için önemli olan nokta , bunları yapabilmek için money gerekli ve pamuk eli cebine giden , bol keseli bir abimiz varsa bize destek çıkabilir veya ben destek çıkmak istemiyorum vip alıyım diyorsanızda gelebilirsiniz.

Başvurmak için Discord adresimize gelmeniz gerekmekte .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.

dark314

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba ben üşengeç değilim ve üşenmeden okudum anladığım kadarıyla RolePlay sunucusu açıcaksın projene göre bu türkiyede ilk tutması yüksek bir ihtimal çünkü insanlar RP arıyorlar ondan dolayı ConConCraft sunucusu çok tutuyor iyi yoldasın SV AÇMANA YARDIMCI olabilirim dc ye koşuyorumm

furkangokkusu22

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba ben üşengeç değilim ve üşenmeden okudum anladığım kadarıyla RolePlay sunucusu açıcaksın projene göre bu türkiyede ilk tutması yüksek bir ihtimal çünkü insanlar RP arıyorlar ondan dolayı ConConCraft sunucusu çok tutuyor iyi yoldasın SV AÇMANA YARDIMCI olabilirim dc ye koşuyorumm
eyw