Server Pluginleri Yapabilecek Var mı ?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
''BAŞKASININ SAHİP OLMA İMKANI OLMAYACAK ÖZEL BİR PLUGİN PAKETİ''

Faction serveri fakat biraz detayları var
Başkasının sahip olma imkanı olmayacak bir şey hazırlayamazsın .. örnek olarak , mineplex veya senin için son oyuncu .. onların paketleri kendine özel ama millet kodları deşifre edebiliyor yani dediğinin yapılması İMKANSIZ ..

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Başkasının sahip olma imkanı olmayacak bir şey hazırlayamazsın .. örnek olarak , mineplex veya senin için son oyuncu .. onların paketleri kendine özel ama millet kodları deşifre edebiliyor yani dediğinin yapılması İMKANSIZ ..
kodları deşifre etmek ne alaka ? onların kendilerine özel pluginleri var ama bukkitten alınan pluginlerle başkalarının yapamayacağı bir şey yapman mümkün değil

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
imkanı var sunucudaki ayarlamaları kendi sunucusuna yapabilir
Demeye çalıştığım şey plugin paketini alsınlar zaten o hırsızlığa girer ama normal yollarla alamasınlar. Sonuçta ben satın aldığım için bana ait olacak bu

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kodları deşifre etmek ne alaka ? onların kendilerine özel pluginleri var ama bukkitten alınan pluginlerle başkalarının yapamayacağı bir şey yapman mümkün değil
Mesela bukkitte bulunmayan plugini yazdılar diyelim Mineplex biliyorsun sheep quest adamların oyunu çok ünlü ama bukkitte Ship quest yok adamlar kendileri kodladılar .. fakat usta java ile uğraşan arkadaşlar onların yazdıkları oyunları tek tek yapmaya başladılar .. mesela wynncraft asa plugini çok meşur millet onun asa pluginini ve skriptini yazıp forumlara döktü bundan bahsediyorum :S