server projesi

DragonLord2500

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bizim towny rpg karışımı gibi bi sw açma hayalimiz var mesela önce küçük bi köy oluyo diğer köylerle ticarete girio sonra gelişip gelişip bi imparatorluk oluyo neden olmasınki ama towny rpg karışımı olduğundan gerçekçi olması lazım fakat biz ilk önce ana şeyleri halledip alpha olarak aççaz iyi giderse detaylarını eklicez ve bire gereken şey hamachiden ve sw den anlayan birisi lazım eğer anlıyorsanız skypeden ekleyin skype : ynsdmb şu an planladık bize lazım olan dediğim gibi serverden ve hamachiden anlayan biri şu an nerdeyse temelini attık ve bu konuyu oylayınki isteyenler olunca desteğinizle serveri yapalım

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hey yavrum hey sene olmuş 2015 hala ev pcsine sunucu açmaya çalışanlar var.
Birde şöyle savunuşları olur...
"Merak etmeyin babam eve 100 mbit fiber bağlatıcak elektrik konusundada sıkıntı yok 7/24 lagsız oynayacağız "
*Halbuki bu vatandaşta diğerleri gibi lagın kaynağını uploada değil download hızının sebeb olduğunu düşünüyor
Bağlatması yalan dolanda . hadi zengin bir ailesi var bağlattı uploadı atıyorum 1mbit se olacak maximum 3mbit ee noldu lag devam ediyor ? :)
Geçen yıl kendini hostingci sanan vatandaşın teki almış olduğu makinanın boy boy fotolarını paylaşmıştı. evine fiber bağlayıp sunucu satmaya çalışmıştı lag olacağını düşünememişti. o bunu yapıyorsa sizin yapmanızda doğal yani.
5 - 6 gün sık dişini birşeyler yemede 20 30 kağıda 1gb vps al en azından adam gibi sunucu aç kardeşim. Bende towny sunucu arıyordum zaten ilk oyuncun ben olurum

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hey yavrum hey sene olmuş 2015 hala ev pcsine sunucu açmaya çalışanlar var.
Birde şöyle savunuşları olur...
"Merak etmeyin babam eve 100 mbit fiber bağlatıcak elektrik konusundada sıkıntı yok 7/24 lagsız oynayacağız "
*Halbuki bu vatandaşta diğerleri gibi lagın kaynağını uploada değil download hızının sebeb olduğunu düşünüyor
Bağlatması yalan dolanda . hadi zengin bir ailesi var bağlattı uploadı atıyorum 1mbit se olacak maximum 3mbit ee noldu lag devam ediyor ? :)
Geçen yıl kendini hostingci sanan vatandaşın teki almış olduğu makinanın boy boy fotolarını paylaşmıştı. evine fiber bağlayıp sunucu satmaya çalışmıştı lag olacağını düşünememişti. o bunu yapıyorsa sizin yapmanızda doğal yani.
5 - 6 gün sık dişini birşeyler yemede 20 30 kağıda 1gb vps al en azından adam gibi sunucu aç kardeşim. Bende towny sunucu arıyordum zaten ilk oyuncun ben olurum
Belki Önce Hamachiden Plugin Yazacaklar Deniyecekler Bugları Tespit Edecekler Buildleri Yapacaklar Öyle Açacaklar Sunucu :S

DragonLord2500

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Belki Önce Hamachiden Plugin Yazacaklar Deniyecekler Bugları Tespit Edecekler Buildleri Yapacaklar Öyle Açacaklar Sunucu :S
aynen öyle umut fakat sw de vip satışı falan olmadığından para kazanamıcaz ve bi serverin aylık parasını ödicek para bizde yok o yüzden hamachi olabilir ve o yüzden belli saatler olcak ozaman açık olcak sw