Server Puanlama

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklıma dün şöyle bir fikir geldi. Serverin türüne (Fact,Rpg,Survival...) göre belli bir sistemle puan veren bir grup olsa bu grup McTürk tarafından bakılsa (Yani önüne gelen bu grubu açmasa tek 1 tane olsa) lapisin ve saçma serverlerin önüne geçilir diye düşünüyorum. Puanlama sistemide hem listeye hemde grubun ortak kararına göre belirlense. Örneğin lapis varsa -30 puan yoksa +5 puan. Hammadde varsa ama lapis yoksa -20 puan. Serverdeki yetkili kalitesine göre +/- 5 puan gibi gibi.

Sistem olursa reklamı çok güzel bir servere girince çok kötü bir serverle karşılaşmayız yada iki serveri birbiriyle kavga yollu karşılaştırmazlar veya başlıkta "Türkiyenin en iyisi" "Bizden iyisi yok" gibi saçma başlıklar azalır.

Özellikle bu lapisli, hammaddeli veya jobs lu saçma serverlerin önüne geçebilir diye düşünüyorum. Tabi bazıları "Sen kimsin de bize 2 veriyon la ..." demez se.

Sadece serverin durumu değil adminin yaptığı "ilk gelene mod" "mod alımı ve admin alımı" gibi şeylerde notu bi hayli düşürmeli bence

Sizce böyle bir şey olsa düşük puanlı serverler kendini geliştirip daha iyi bir server ortamı oluşur mu ?

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama böyle bir şey olmaz, Lapis seven oyuncu zaten girip oynar o adam lapis koysa bile.Adam " Oyuncum var, varsın puanım düşük olsun " der sallamaz diye düşünüyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
evet puanı kim takıcak ?[DOUBLEPOST=1407068444,1407068357][/DOUBLEPOST]yada bi seçenek oluşturulabilir yani:
Sunucunuzda; Hammadde var mı tik, lapis var mı tik, haritanın tamamı size mi ait tik......... öyle gider sonra puanlama ona göre verirlir otomatik yani işin içine insan girince torpil kaçınılmaz.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
torpil olsa bile 3-4 kişi tek bi karar alsa pek bi etkisi olmaz diye düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1407068615,1407068560][/DOUBLEPOST]bide iyi adamlar seçilirse pek olmaz diye düşnüyorum

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buna benzer fakat forumun adminleri tarafından serverin konusuna yada başlığında [3.7 puan] gibi yazılsa diyorum.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncular değerlendirir.. 5 tane yıldız olur seçeriz işte.. Oradan da yüzde çıkarır basit..

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
puan gözükmez ama konu başlığı yada konu içeriği ona göre düzenlenir. ki konu başlığında yazması mantıklı konuya boşuna girme olayı olmaz seven oraya sevmeyen buraya.