Server saldırısı mı?

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
[net.minecraft.server.v1_7_R4.WatchableObject@66a13868, net.minecraft.server.v1_7_R4.WatchableObject@627e687b, net.minecraft.server.v1_7_R4.WatchableObject@58fd95c1, net.minecraft.server.v1_7_R4.WatchableObject@7072df8b, net.minecraft.server.v1_7_R4.WatchableObject@5b2585a, net.minecraft.server.v1_7_R4.WatchableObject@7fc67fa1, net.minecraft.server.v1_7_R4.WatchableObject@40e56490, net.minecraft.server.v1_7_R4.WatchableObject@142d4b39,
Arkadaşlar bu ney?
Böyle bir şey gelip server çöktü.
Eğer saldı ise Nasıl engellerim.

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu ne pek anlamadım.
Bu nedenle kicklendin mi?
Panelden mi geldi?
Daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim :)

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet biliyorum bunu pluginlerle alakalı bi ara meritafa1126 adlı pluginer yaymıştı bu plugini pluginlerinin içinde bi plugin var o plugine işlenmiş bir kod yüzünden [ /çökert /help çökert] gibi komutlarla sunucunu çökertiyordu server çökmeden önceki oyuncu komutlarına bakarsan bulabılırsın daha sonra ise bütün pluginlerin config.yml dosyasında o komutu arat

DAHA FAZLA YARDIM İSTİYORSAN skypem : aliyilmaz-50 eklıyebılırsın ve ya forum uzerınde mesaj atabılırsın :)) saygılar.

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet biliyorum bunu pluginlerle alakalı bi ara meritafa1126 adlı pluginer yaymıştı bu plugini pluginlerinin içinde bi plugin var o plugine işlenmiş bir kod yüzünden [ /çökert /help çökert] gibi komutlarla sunucunu çökertiyordu server çökmeden önceki oyuncu komutlarına bakarsan bulabılırsın daha sonra ise bütün pluginlerin config.yml dosyasında o komutu arat

DAHA FAZLA YARDIM İSTİYORSAN skypem : aliyilmaz-50 eklıyebılırsın ve ya forum uzerınde mesaj atabılırsın :)) saygılar.
Yarın dediğin kodu deneyeceğim.
Destek gerekirse ulaşirim Teşekkürler.