Server Sorunu:Girilemiyor (Çözülmedi)

MathJohn19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Connection refused:connect hatası üstelik adam 1.6.4'ten girmeyi denedi sw zaten 1.6.4 Ben Premium deilim bu sw açmanın premium la bi alakası var mı ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Connection refused:connect hatası üstelik adam 1.6.4'ten girmeyi denedi sw zaten 1.6.4 Ben Premium deilim bu sw açmanın premium la bi alakası var mı ?
O adresteki sunucu açık olmayabilir. Ki siz açtığınıza göre muhtemelen onlar bağlanamıyor. Bunun sebebi muhtemelen port veya güvenlik duvarı veya anti virüs programı tarafından engellenmektir.

MathJohn19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Port açtım arkadaşıma şimdi şu hatayı veriomuş : Connection time out:connect Güvenlik Duvarı Kapalı.Antivirüs yok ztn
Sorunu buldum bu hatada şöyle yazıyor : [WARNING] To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar" Bu yazıyı nereye yazıcam java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar yazısını[DOUBLEPOST=1392919022,1392918982][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1392918982,1392750546][/DOUBLEPOST]
Port açtım arkadaşıma şimdi şu hatayı veriomuş : Connection time out:connect Güvenlik Duvarı Kapalı.Antivirüs yok ztn
Sorunu buldum bu hatada şöyle yazıyor : [WARNING] To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar" Bu yazıyı nereye yazıcam java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar yazısını
Not:Bu flood gibi spam değil tarihe bakın. :D
Hadi ama konuya cevap verecek yok mu ?

Son düzenleme:

JohnJ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pail panel kullanıyorsan settingse gir online mode false yap , yada serverproperties adlı yml'ye gir online mode:true yazar false yap

MathJohn19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yav online mode off (false) zaten anlamıyorsanız soruyu bida sorayım : java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar yazısı nereye yazılacak ?[DOUBLEPOST=1392923546,1392922927][/DOUBLEPOST]Tekrar Söylüyorum java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nereye yazılacak

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav online mode off (false) zaten anlamıyorsanız soruyu bida sorayım : java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar yazısı nereye yazılacak ?[DOUBLEPOST=1392923546,1392922927][/DOUBLEPOST]Tekrar Söylüyorum java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nereye yazılacak
Başlat batın içine bunu yaz
Kod:
java -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE

MathJohn19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlat batın içine bunu yaz
Kod:
PAUSE
Bende Bat Dosyası yok kardeş[DOUBLEPOST=1392978695,1392978548][/DOUBLEPOST]
Online Mode False yaptım girdim şimdi şu an ama genede run.bat Server Dosyasında yok Eğer Yanlış Anlamışsam da söyleyin başka bir dosyadada olabilir Resmi Yolluyorum :
Ben Farklı Yöntem Kullandım Açmak İçin Şu An Online Mod False Yaptım Girdi Servere Yalnız Diğerleri Girebilcek mi ?
Hatta bak bat dosyası yok resmi bile var

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Bat Dosyası yok kardeş[DOUBLEPOST=1392978695,1392978548][/DOUBLEPOST]
Hatta bak bat dosyası yok resmi bile var
O zaman bak craftbukkit1.6.4 gibi bişe yazıyor onun adını craftbukkit yap sonra not defterini baslatan aç içine şunu yaz
Kod:
PAUSE
sonrada not defterini sol üsteki dosya seçeneğinden farklı kaydete bas oradan server dosyasını seç adınıda söle yap
Baslat.bat sonunda .txt olmasın ama sonrada kaydet baslat.bat tıkla sw açıkcaktır.

MathJohn19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman bak craftbukkit1.6.4 gibi bişe yazıyor onun adını craftbukkit yap sonra not defterini baslatan aç içine şunu yaz
Kod:
PAUSE
sonrada not defterini sol üsteki dosya seçeneğinden farklı kaydete bas oradan server dosyasını seç adınıda söle yap
Baslat.bat sonunda .txt olmasın ama sonrada kaydet baslat.bat tıkla sw açıkcaktır.

Arkadaş Yaptım Böyle Bi hata verdi :

MathJohn19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
PAUSE
Senin o port doludur sen bukkit gui kullanıyorsun herhalde onu kapat yada görev yöneticisinden javaları kapat öle aç.
Görev yöneticisinden Java'yı kapatınca olmuyor.Bida deneyeyim ama :D[DOUBLEPOST=1392988653,1392988437][/DOUBLEPOST]
Görev yöneticisinden Java'yı kapatınca olmuyor.Bida deneyeyim ama :D
Denedim oldu da her zaman ki gibi şunu dedi Console'de dediği gibi
15:14:58 [WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE! Bu Serverin kapalı olduğunu gösteriyor herhalde nası düzeltcem
Birde 2 tane daha warning veriyordu :
15:14:58 [WARNING] While this makes the game possible to play without internet a
ccess, it also opens up the ability for hackers to connect with any username the
y choose.
15:14:58 [WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.pro
perties file.