Server Spawnı

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Serverlerin kışın kullanması için uygun bir spawn. Şimdi için ise hiç iç açıcı değil.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1433941828,1433934034][/DOUBLEPOST]Dağlar benziyo bence ama :'(

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
emek vermişsin ama yanlış ve aynı ton block rengi seçimi ile insanın içini karartıyor çok karanlık ve gözü yoran yapısı var

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu başlığında belirttiğin ''Server Spawnı'' kelimesini birçok anlamda kullanabiliriz mesela hub spawn açısından düşünelim bence hub spawnları oyuncuların eğleneceği dolaşacağı haritalar yani büyük olmalı(bana göre).Faction spawn için düşünelim Faction'da ise kullanış önemli mesela 4 tane yol belirlersin birinden markete gidilir diğerinden pvparenaya(namıdeğer Orman)gidilir vs. ne olduğunu belirtirsen çok etkili yorum yapabiliriz bence .s.s .

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konu başlığında belirttiğin ''Server Spawnı'' kelimesini birçok anlamda kullanabiliriz mesela hub spawn açısından düşünelim bence hub spawnları oyuncuların eğleneceği dolaşacağı haritalar yani büyük olmalı(bana göre).Faction spawn için düşünelim Faction'da ise kullanış önemli mesela 4 tane yol belirlersin birinden markete gidilir diğerinden pvparenaya(namıdeğer Orman)gidilir vs. ne olduğunu belirtirsen çok etkili yorum yapabiliriz bence .s.s .
Bekleme lobisi olabilir :)

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmmm o halde gayet şirin bir lobi olur burası ama dağlar hoş olmamış kare yerine daire olsaydı daha güzel olurdu (dagların dizilişi) kısacası kawaii

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortadaki kuleler olmamış dostum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi