Server tanıtım konusu nasıl silinir

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Ortagimla ayrildik ve buradaki sunucu tanitimi onun kendi uyeliginden yapilmisti.ben simdi kendi konumu kendim acmak istiyorum.tanitimdaki server ip bana kaldi ve o eski arkadasimin açtığı konunun silinip ayni konudan ben kendi üyelik hesabimdan nasil yeni konu acabilirim

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Ilk konuyu açan kisi malesef konuyu rapor etmez.Zorluk cekeyim ve konuyu yenileyemeyeyim diye.serverde map lar degisti vip ozellikler degisti ama bn bunlari konuda degistiremiyorum.ayni server ip si adi altinda baska konu acsam olmaz mi ? NOT:yaklaşık 1 ay once site yonetimine mesaj attim bu konu ilr alakali ama malesef ticketime cevap bile verilme zahmetinde bulunulmadi.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ilk konuyu açan kisi malesef konuyu rapor etmez.Zorluk cekeyim ve konuyu yenileyemeyeyim diye.serverde map lar degisti vip ozellikler degisti ama bn bunlari konuda degistiremiyorum.ayni server ip si adi altinda baska konu acsam olmaz mi ? NOT:yaklaşık 1 ay once site yonetimine mesaj attim bu konu ilr alakali ama malesef ticketime cevap bile verilme zahmetinde bulunulmadi.
Konu bu pozisyonda silinemez ancak yeni konu açabilirsin.