Server Tavsİyesİ...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bildiğiniz gibi Minecraft Türk Serveri açılmak üzere ben de adminlere bir tavsiye vermek istiyorum;

Sw ye at şeklinde (yani woollar'dan bir at heykeli) market yapın ve içinde at yumurtası eyer at zırhı at bağlama ipi saman isim verme eşyası vs at eşyaları olsun ve sw kuralı olarak başkasının atını öldürme çalma yasaklansın bu sw ye bir sürü insan çeker

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece atlar için bir sunucu düşünülemez.
zaten serverin bir bölümüne at marketinin yapılması olası olacaktır.
ve eminim at çalma vs. için pluginler v.s gelecektir.yanlız at öldürme için bir şey olmaz sanıyorum yeni at almak zorunda kalırsın.zırhlarda heba olur.atların fiyatı ucuz olacaktır o yüzden.
genellikle PvP serverlerde kullanılabilir bu arada.
at demişken aklıma truva atı map'i yapma fikri geldi hemen yapayım :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
sadece atlar için bir sunucu düşünülemez.
zaten serverin bir bölümüne at marketinin yapılması olası olacaktır.
ve eminim at çalma vs. için pluginler v.s gelecektir.yanlız at öldürme için bir şey olmaz sanıyorum yeni at almak zorunda kalırsın.zırhlarda heba olur.atların fiyatı ucuz olacaktır o yüzden.
genellikle PvP serverlerde kullanılabilir bu arada.
at demişken aklıma truva atı map'i yapma fikri geldi hemen yapayım :)
zaten at öldürmek deyince savaşırken değil durduk yere öldürmekten bahsediyorum

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Saçma.zaten pvpnin kapalı olduğu yerde atda öldürülemiyecektir.pvpnin açık olduğu yerdede zaten atı öldürmeye hakkın var.
öyle değil mesala oyunda değilsin atı evin önüne bağlamışsın o durumda at öldürülmesin bir de yoldan geçiyorsun pvp kapalı atın öldürülmesin onu diyorum

esrefs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Truva atı olsun adı klan savaşında :D :D hediye ederiz içinde 1 kişi olur klandakiler /tpa atar kabul eder sdasdasdasdas