jekman
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
İlk olarka merhaba , benim aklımda bir proje var , buda şu ...
Ben iyi bir plugin yapımcısıyım ve çoğu plugin yapma işlerindende üst derecede anlamaktayım , fakat bu işlere tek başıma yetişmem mümkün olmuyo bazen bende dedimki bir kadro kuriyim ve bu kadro ile yola devam ediyim altta belirttiğim üzere hangi kadroda çalışmak istediğinizi belirtip görev dağılımına gireceksiniz ondan sonrada suncumuz açıldığınızda yetkili olacaksınız.
ilk olarak sunucumuzun web sitesi gamegezen.mc.tc bu adresden üye olup sunucuya giriş yapıyoruz.
birçok proje ve konu var aklımda aşşağıdaki formu doldurup yollayın.
İhtiyacım olan = Çoğunlukla builder'a ihtiyacım var yapı yapa bilen ve kafası çalışan kişilere.
Map yapıcaz bende plugin ve sunucuyu açtığımızda ise hak edenlere dağılım yapılacak.
İhtiyacım olanlar = 2 REHBER 3 BUILDER / builderlar admin veya mod olmak üzere çalıştığı dereceye bağlı olarak dağıtılacak.
Diğer bilgileri oyun içi konuşabiliriz.
Rehber formu
Ad =
Soyad =
Oyun İsmi =
Rehber bilgi derecen =
Samimiliğin ve yardım edebileceğine inandığın sabır düzeyin =
Builder formu
Ad =
Soyad =
Yaş =
Skype =
Oyun İsmi =
Builderlık ile ilgili ne zamandan beri yapı vb yapıyorsun ? =
Minecraft'a başladığın yıl =
Bize azimli ve bilgili adamlar lazım .
Ben iyi bir plugin yapımcısıyım ve çoğu plugin yapma işlerindende üst derecede anlamaktayım , fakat bu işlere tek başıma yetişmem mümkün olmuyo bazen bende dedimki bir kadro kuriyim ve bu kadro ile yola devam ediyim altta belirttiğim üzere hangi kadroda çalışmak istediğinizi belirtip görev dağılımına gireceksiniz ondan sonrada suncumuz açıldığınızda yetkili olacaksınız.
ilk olarak sunucumuzun web sitesi gamegezen.mc.tc bu adresden üye olup sunucuya giriş yapıyoruz.
birçok proje ve konu var aklımda aşşağıdaki formu doldurup yollayın.
İhtiyacım olan = Çoğunlukla builder'a ihtiyacım var yapı yapa bilen ve kafası çalışan kişilere.
Map yapıcaz bende plugin ve sunucuyu açtığımızda ise hak edenlere dağılım yapılacak.
İhtiyacım olanlar = 2 REHBER 3 BUILDER / builderlar admin veya mod olmak üzere çalıştığı dereceye bağlı olarak dağıtılacak.
Diğer bilgileri oyun içi konuşabiliriz.
Rehber formu
Ad =
Soyad =
Oyun İsmi =
Rehber bilgi derecen =
Samimiliğin ve yardım edebileceğine inandığın sabır düzeyin =
Builder formu
Ad =
Soyad =
Yaş =
Skype =