Server Yardım !!!

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Serverda yardım lazım hemen bilgileri veriyorum:
Ulaşım:
e-posta:[email protected]
g-mail:[email protected]
Server Bilgileri:
Daha Açılmadı şu an hamachi den sw yi yapıyoruz.
hamachi:
BombUn-1
Bomb-Un-2
şifre:
123
Acil Lazım
Server RPG Olacak

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ne gibi bi yardım istiyorsun @FullBlacKing
pluginler mesela :
komut bloğuyla manuadd komutu vb ben çok denedim araştırdım olmadı diyolar ki
Commandsign plugini yükledim ama server açılınca yüklemiyor sadece .jar halinde 1 tane var.
Sonrasında ServerSign Pluginini oda @p kabul etmiyor :( bunlar için lazım.
Eğer Yardım derseniz Serverda YousÖzelVip Olabilirsiniz.Özellikleri:
WE Kullanabilme
8 Arsa Alabilme Kendine Özel Pazar(MCEdit ile) Bu arada kodlar ile parayı size aktarıcağım ve 1000 YousRPG Puanı

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bukkit serversa komut blogu çalışmayacaktır kardeşim , pluginle aram hiç yok

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya belki Zindevcraft'ı bilirsin o nasıl yapıyor oyuncunun başına [Okçu] [Pyromancer] falan (Group Managerden ayarladım ama komut bloğu çalışmıyor :(

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Server.properties'den command block gibi bişeyler vadı onu true yapacaksın. Hamachiliyse boştan yere açmayın RPG.

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server.properties'den command block gibi bişeyler vadı onu true yapacaksın. Hamachiliyse boştan yere açmayın RPG.
Server.properties'den daha sw yi açarken true yazdım çalışıyor komut blokları ama "manuadd @p Okçu" gibi komutları kabul etmiyor.
Commandsign yüklenmiyor. Neden Bilmiyorum.
ServerSign Çalışıyor Ancak yine bu komutu kabul etmiyor "@p" bunun yerine başka bir şey olmazmı yoksa olmazsa yeni kayıt olanları yanıma tplicem tek tek vercem

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
istedigin kadar true yap , konsoldan yazabildiklerini yazabilirsin ama hadi testforblock yaz bakalım olacak mı ? Bukkit, Command block u desteklemiyor. direk kendi serveri ile yapacaksın komut blogu kullancaksan

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
istedigin kadar true yap , konsoldan yazabildiklerini yazabilirsin ama hadi testforblock yaz bakalım olacak mı ? Bukkit, Command block u desteklemiyor. direk kendi serveri ile yapacaksın komut blogu kullancaksan
Yok Olmuyor Hiçbir faydası yok serverSign Plugini de @p komutunu almıyor.Zindevcraft nasıl yaptı acaba :([DOUBLEPOST=1410341425,1410293196][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Sorunu Çözdüm ServerSign @p kabul etmiyor demiştim ya @p yerine "<player>" yazmak lazımmış " sız ama <> lı Konu Kilitlesenizde olur Modlar