Server Yardımı

goldcraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bir server açmayı düşünüyorum.Fakat çok kararsızım nasıl bir server olması gerektiğine.Nasıl tutar ? Hangi tip serverler daha çok tutar ? Neler yapmalıyım ? bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi bir server sunmak istiyorum.Bana yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim.

Rhobell

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
* MrDeichor ' un da dediği gibi, Para kaldırmak istiyosan Lapisli faction aç, Fakat iyi bi hizmet sunmak istiyosan : Lapissiz Factions aç, ve Bunu direk açma.
Önce başka serverları gez, onlarda hangi modlar var vb. Ekstraları bile Detaylı incele. 2 Ay Kadar bir süre emek sarfedersen, Güzel bir server olabilir.
* Veya, Bitane açarsın. O Serverda Gelişirsin, tüm bugları vb. Görürsün, Zaman içerisinde Kaliteli bir server olabilir.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de çoğunlukla (%85) Faction sunucular tutar.
Eğer aklında daha değişik şeyler varsa bu sunucuyu yabancı olarak aç,gezsinler görsünler daha sonra değişik VIP'ler (bazı oyunlarda özel eşyalara sahip olma,günlük kredi artışı vb.)yarat ki satın alsınlar.
Türklerden bir şey beklenmez hocam...

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de çoğunlukla (%85) Faction sunucular tutar.
Eğer aklında daha değişik şeyler varsa bu sunucuyu yabancı olarak aç,gezsinler görsünler daha sonra değişik VIP'ler (bazı oyunlarda özel eşyalara sahip olma,günlük kredi artışı vb.)yarat ki satın alsınlar.
Türklerden bir şey beklenmez hocam...
Türk server kuranlardan değil Türk oyuncularından beklenmez kaç gündür Nomercy e benzeyecek tek server açacağım diye etmedikleri kalmadı.
Ne yapayım gidip o milyonlarca bulunan Lapisli fekşın mı açmalıyım yani

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk server kuranlardan değil Türk oyuncularından beklenmez kaç gündür Nomercy e benzeyecek tek server açacağım diye etmedikleri kalmadı.
Ne yapayım gidip o milyonlarca bulunan Lapisli fekşın mı açmalıyım yani
Onun yerine git ingilizce kursuna ingilizceni geliştir yabancı sunucu aç.
Türkler sunucularda belli bir süre sonra adminlere böyle davranıyor: :kırbaç:

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine git ingilizce kursuna ingilizceni geliştir yabancı sunucu aç.
Türkler sunucularda belli bir süre sonra adminlere böyle davranıyor: :kırbaç:
Haklısın aslında ama zor olur yav ne kadarda ingilizce öğrensemde Ayrıca Nomercymc ye benziyor diyenler server açılınca daha yakından görecekler
ayrıca o kadar LAPİSLİ sw ye benzeyeceğene GÜZEL bir server olan Nomercy e benzesin ZATEN nomercymc yakında kapanır gibi çok sık bakım yapıyorlar. Sözde sadece 2-3 haftada 1 gün bakım olcaktı.Tagları bozuk,arsaları bozuk,

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın aslında ama zor olur yav ne kadarda ingilizce öğrensemde Ayrıca Nomercymc ye benziyor diyenler server açılınca daha yakından görecekler
ayrıca o kadar LAPİSLİ sw ye benzeyeceğene GÜZEL bir server olan Nomercy e benzesin ZATEN nomercymc yakında kapanır gibi çok sık bakım yapıyorlar. Sözde sadece 2-3 haftada 1 gün bakım olcaktı.Tagları bozuk,arsaları bozuk,
Destek Timi yaparsan beni alabilirsin PAT derecesi ingilizcem var(2. derece en yüksek ingilizce düzeyi)

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Turkiye'de artık faction o kadar tutulmuyor skyblock aç her sunucuda rahat 70'in üstünde görüyorum . Parası'da iyi.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turkiye'de artık faction o kadar tutulmuyor skyblock aç her sunucuda rahat 70'in üstünde görüyorum . Parası'da iyi.
bir sunucu para üzerine açılırsa bir noktada durur,ilerleyemezsiniz.
Ama eğlence için yaparsanız oluşturacağınız yeni fikirler ve yaşayacağınız deneyimler ile kullanışlı bir sunucu açabilirsiniz.

Sırf parası iyi diye skyblock açmayacağım,zaten Türklerin de nasıl bir zevki var anlamıyorum.Yapamadığınız bir şeyi 1-2 kez deneyip bırakıyorsunuz kolayı gelince devam ediyorsunuz, hava atıyorsunuz...

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir sunucu para üzerine açılırsa bir noktada durur,ilerleyemezsiniz.
Ama eğlence için yaparsanız oluşturacağınız yeni fikirler ve yaşayacağınız deneyimler ile kullanışlı bir sunucu açabilirsiniz.

Sırf parası iyi diye skyblock açmayacağım,zaten Türklerin de nasıl bir zevki var anlamıyorum.Yapamadığınız bir şeyi 1-2 kez deneyip bırakıyorsunuz kolayı gelince devam ediyorsunuz, hava atıyorsunuz...
Aynen Haklısın Türkiyenin bu hali içler acısı :)

Paypso

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konularda, yorumlarda Lapis'siz sunucu isteyen oyuncuların %90'u Lapis'li sunucularda açık ve net.