Server yetkilileri arıyorum.

Andersonmat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Direk konuya giriş yapmak istiyorum. Yakında açacağım servera 1 Moderatör 2 yada 3 tane Admin almayı planlıyorum açıkçası okul vs şeyler yüzünden çok ilgilenemeyeceğim yani oyun olarak ancak herzaman ulaşabileceğiniz bi numara olacak elinizde.

Moderatör Özellikeri

- 14 Yaş ve üzeri olacak (Tc no vs kapatarak Kimlik fotoğrafı ile ispatlıcak)
- 2 Yıl Minecraft bilgisi olacak demicem çünkü adam oynamasada oynadım dicek o yüzden Gerekli bilgilere sahip olup olmadığını ölçecem
- Op vermeyi düşünmüyorum ancak cidden iyi çalışıp didinirse Admin olarak devam edebilir

Admin Özellikleri

-Oldukça katı kurallar koyacağım
-15 Yaş ve üzeri olacak
-Kesinlikle Permlerden (Yetkilerden) anlıcak
-World Edit ve World Guard bilgisinden bahsetmiyorum bile
-Ciddi ciddi pluginlerden iyi anlıcak (Gerekirse Paneli vereceğim)

Peki bunları konuştuk ben kimim ?

Ben Yusuf Örün, Yaşım 16 2010 yılından beri minecraft oynuyorum. İlk yetkimi OsmanlıCrafttan alarak Rehber olarak başladım. Sonrasında server çeşitli nedenlerden dolayı kapandığında adminlerden biri AxiTR Bilişimde çalışmaya başladı. Bizde rehber arkadaşlarımdan biriyle AxiTRden server açtık herşeyi orda öğrendim. Küçük bi serverdı 2 GB Ram vardı 60 kişi kapesite falan ancak zamanla baya büyüdük. 400 kişilik kapesiteli ancak hala 2 GB ramli bir serverımız vardı. AxiTR Bilişimin Sahibi Yiğit abi vardı 2 gb ramle bu serverı idare ettiğimizi görünce dikkatini çekmişti arkadaşımın performansı admi olarak serverına aldı Server bize kaldı uzun süre bizde idare ettikten sonra serverı kapatma kararı aldık bende AxiTRde devam edecektim artık karşılayamıyorduk masraflarını serverın 11 12 yaşında çocuğum AxiTRde rehber olarak takıldım bir süre sonra 1 haftalık Moderator oldum Sonrasında 40dan fazla servera adminlik yaptım Hub server serisinin başlarında arkadaşlarla kurduğumuz ShadowCraftla Hub serverın öncülerinden olduk sonrasında 8. sınıfa geçtim ve sınav derdi başladı azda olsa oyunu bıraktım ve şu an yeniden başlama kararı aldım.

Hosting şirketinden serverın adına kadar yetkililerle karar vereceğimizden hızlı bir şekilde seçmek istiyorum yetkilileri

İletişim

Skype eskisi kadar kullanmadığımdan Facebook adresinden ulaşmanız daha mantıklı ama yinede bırakaym skype Kullanıcı adımı

Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Hem sana kimlik atalım hemde para almayalım zor o iş. Böyle bir şeyle ancak 12-14 yaş arası kişilikler bulursun bu 10 yaşına kadar düşer..

Andersonmat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kârımızı bölüşeceğiz elbette. Sanırım sunucuyuda kendim açmayı planlıyorum elimde iyi olmayan bi bilgisayar var 2 gb ram alıp 2 gb ramli Server açmayı düşünüyorum. Hosting masrafımızda olmucak yani ne kadar vip satarsak o kadar iyi.