ben de? illimunati demedim piramit vardı didim onu kastediyosan sana dediklerini gördümSen de mi ._.
Canımız sıkıldı bi' selfie alalım dedikOğlum Harbi ne oluyor la sana sürekli bir resim değiştirmeler. @Kralimben yazmasa ben farklı adam sanacaktım vallaha.![]()
Salla AB 'yi ağabey. Çok bir işe yaradığı da yoktur.Sonra neden AB ye giremiyoruz![]()
Tamam ağabey dövme lütfen. Zorin yakında resim meselesinden kaynaklı el bombası atacak bize.Canımız sıkıldı bi' selfie alalım dedik![]()
Özçekim nedir bilmiyorum ._.Salla AB 'yi ağabey. Çok bir işe yaradığı da yoktur.
Tamam ağabey dövme lütfen. Zorin yakında resim meselesinden kaynaklı el bombası atacak bize.(Selfie yerine ÖZÇEKİM der isen sevinirim)
Özçekim 'Selfie' kelimesinin Türk Dil Kurumu Tarafından onaylanmış, Türkçe halidir. Bu kelime Türkçe'nin Diriliş Hareketi tarafından bulunmuştur.Özçekim nedir bilmiyorum ._.
Bak bunu bilmiyordum.[DOUBLEPOST=1406145075,1406144509][/DOUBLEPOST]Counter Strike'da ölürsek şehit olur muyuz?Özçeki 'Selfie' kelimesinin Türk Dil Kurumu Tarafından onaylanmış, Türkçe halidir. Bu kelime Türkçe'nin Diriliş Hareketi tarafından bulunmuştur.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Reklam amaçlı değil beyler tamamen bilgilendirme)
Forumların faydası.Bak bunu bilmiyordum.
Amacına bağlı mübarek. Ct olman yeter.Bak bunu bilmiyordum.[DOUBLEPOST=1406145075,1406144509][/DOUBLEPOST]Counter Strike'da ölürsek şehit olur muyuz?
Güldüm bakForumların faydası.
Amacına bağlı mübarek. Ct olman yeter.
faceden görme şeylerGüldüm bak
Peki oruçluyken Minecraft'da yemek yersek orucumuz bozulur mu?
Gol yersek orucumuz bozulur mu?faceden görme şeyler![]()
faceden görme şeyler![]()
Domuz eti yemez isen sıkıntı yok biladerGüldüm bak
Peki oruçluyken Minecraft'da yemek yersek orucumuz bozulur mu?
Takımın yedeğindeysen sıkıntı yok, top kalecinin ağzına girmiş ise kalecinin bozulur. Sen kaleciysen seninGol yersek orucumuz bozulur mu?