SERVERA PLUGİNLERİ BİLEN BUİLDER ARANIR

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitradodan alıcağımız serverın haritasını hamachi serverımda hazırlıyoz
1- arkilerimi banlıyamıyor,susturamıyor ve kickleyemiyorum neden?
2- Group manager plugini verirmisiniz ve onda ban atmayı sadece kurucuya falan verebiliyormuyuz?
3-Jail binasının içine girip setjail yaptım ama arkimi jaile atınca oraya gitmiyor gene etrafta dolaşıyor
4-PLUGİNLERDEN ANLIYAN (WG ATABİLCEK VE MARKETİ AYARLİCAK),JAİLI AYARLİCAK VE BİZE WARP ORMANI,ARSALARI VE VİP EVLERİNİ YAPICAK BİR BUİLDER ARIYORUZ(KARŞILIĞINDA SERVER AÇILDIĞINDA SW DE BUİLDER OLCAK)(ADAYLAR ALTA YAŞ,AD VE SKYPE YAZSIN)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bunları yapabilmek için op olman gerekiyor... ._.
Biraz Küp sanatında dolaşsan kaparsın builderliği de iş tmm :D ._.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ops dosyasını sil. konsolun onu tekrar oluşturmasını bekle... ._.
Ardından konsoldan kendini op yap.. ._. :D:DD:D:D ._. ._.

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamim Sunu Bastan Solemeliyim Wg Veya GroupManager'i Bilmiyorsan Neden Server Aciyorsun?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bi alan seç sonra /rg define [isim]
ardından /rg flag [isim] build deny
/rg flag [isim] mob-spawning deny
/rg flag [isim] creeper-explosion deny
/rg flag [isim] tnt deny
/rg flag [isim] pvp deny

sırası farketmez hepsini yap... ._.

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oldu öylede neyse yazdığın o wg komutları nomal yerler için peki ya hammaddede birini daha üstün falan yapmam gerekmiyormu? (ya ben uğraşamam bunlarla bide arsalar falan var biri gelsin arsaları yapabilirmi sonra ayrlasın sonra yerlere wg atabilir mi ya bide ormanı yapıcaz bunun kısa yolu yokmu yada yardım sever bi arkadaş) birde bana group manager pluginini atarmısınız? !!!!

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına ip yi veriyim hamachi ağ adını şifresini falan veriyim mc nickini ver whiteliste ekliyim gel yap lütfen kaç gündür kanser oldum lütfen