***SERVERDA ENCHLİ ELMA BUGU VAR LÜTFEN YARDIM !!!***

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Permlerle alakalı bir şey olabilir. Sanırsam sizin plugin paketinizi kullanmış olabilirim blok koyma - kırma gibi küçük permler ayarsızdı. Oda büyük ihtimal permlerle ilgili bir şeydir

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
essentialsda yanlıs hatırlamıorsam block using item ve block place item diye bir bölüm vardı.. orada enchli elma kodu varmı ctrl f yapıp arat..

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Pvp'de diyor onun ile alakası nedir nasıl bir mantık yürüttün :D

SERVERDA ADAMLAR VS'DE İKEN ENCHLİ ELMA YENMİYOR. OPLAR YİYEBİLİYOR AMA OYUNCULAR YİYEMİYOR. LÜTFEN YARDIM.

cevap:
essentialsda yanlıs hatırlamıorsam block using item ve block place item diye bir bölüm vardı.. orada enchli elma kodu varmı ctrl f yapıp arat..

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
SERVERDA ADAMLAR VS'DE İKEN ENCHLİ ELMA YENMİYOR. OPLAR YİYEBİLİYOR AMA OYUNCULAR YİYEMİYOR. LÜTFEN YARDIM.

cevap:
Yakışıklı orada olursa hiçbir zaman yenmez

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun ÇÖZÜLDÜ
Sizede anlatıyım
Arkadaşlar Serverda yüklü olan ncp(no cheat plus) elmanın yenmesini engelliyor. NCP yi silip anticheat i yükleyebilirsiniz.
NoCheatPlus silip AntiCheat yüklemek mi ?
Bu yağmurdan kaçıp doluya tutulmak tarzı bişi olur.
Bendede NCP var ama bende öyle bir şey yok. Demekki configden ayarlanabilen bir özellik bu.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Bug'un ne anlama geldiğinizden haberiniz yok.. Server permissionlarını düzgün ayarlamamışsındır.