Serverda Mob sorunu

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar seerverda moob doğmuyor 2. bii world açtım sıkıntı yok ama orjinal worlde doğmuyor stoplag -c çektim ollmadı server.properties ve oyundan zorluk zor yaptım olmadı essentials düzltim olmadı ne yapmam gerekiyyo ?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Senin de sorunun bitmiyor kardeşim böyle sunucu açacaksan 10 dakikaya kalmaz sunucu batar. :(

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla @Zurinqun server iyi hiçbir şeyi yok herkes sevdi nerdeyse full çekiyoruz hilesiz bi şekilde bide ama şu mob olayını anlıyamadım ya nitradonun forumuna girip araştırdım dedikleri herşeyi yapıyorum yok arkadaş mob doğmuyor. world2 açıyorum orda doğuyor ama normal worldde yok zorluk normal herşeyi normal her yerde mob spawnı açık true false da denedim true yaptım şu an true şekilde ama of ya

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bunun Başlıca 3 sebebi vardır.

1-Multiverse-core ile Hayvanları ve canavarları devre dışı bırakmış olabilirsin.

Çözüm : ./mv modify set animals true ve ./mv modify set monsters true.

2-Gamerulede doMobSpawning kapalı olabilir.

Çözüm : ./gamerule doMobSawning true

3-Essentials'tan bir sorun olabilir.

Çözüm : Bunu bilmiyorum :S

R

Reloven

Ziyaretçi
Bunun Başlıca 3 sebebi vardır.

1-Multiverse-core ile Hayvanları ve canavarları devre dışı bırakmış olabilirsin.

Çözüm : ./mv modify set animals true ve ./mv modify set monsters true.

2-Gamerulede doMobSpawning kapalı olabilir.

Çözüm : ./gamerule doMobSawning true

3-Essentials'tan bir sorun olabilir.

Çözüm : Bunu bilmiyorum :S
Post Kasmaya Amma Meraklısınız Bizim Yukarıda Yazdıklarımızı Toplayıp Bidaha Yazmıssın.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Post kasmakla ne degisyor ? Bu egonun amaci ne ? Aslinda susup senin seviyene dusmemem gerekiyor fakat boyle insanlara sinir oluyorum.
-CounterCraftPvP Plugineri