Serverda Op List E Nerden Bakabilirim ? Çok Acil :((

alanyaofmany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler serverim hacklenmek üzere adamlar op olmuş arkadaş vermiş nicklerini değiştirmişler nicklerini bilmiyorum girdiğimde ip ban yiyorum sadece 1 tane yedek çarım kaldı /op list yazıyorum list adında birine op veriyorum beyler cok acil bi el atın lütfen ... :S :S: :S

(panel axiden alınma server dosyası yok sadece panelden bağlanıyoruz .. )

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
serveri kapat ... olsunlar :D
daha sonra sw dosyasını indirebiliyosan vds üzerinden indir. op klasörünü sil.sadece kendi adını yaz.sonra yeniden bu dosyayı yükle.halada yapamazsan axi trye başvur.
son olarakta şifreni kırmışlar değiştir ve daha iyi şifreler koy.[zira bi sürü swde admin şifresi kırmışlığım var fakat genellikle zarar vermem swlere.tabii admin harateklerine dikkat etmezse,acırım ona.]

bunlar işe yaramazsa panelden bi kaç çarına op yap.2-3 sağlam arkadaşın varsa onlarıda op yap swdeki diğer adminleri[hesabını çalanları banlamaya başlayın.artık kim kazanırsa :D]

bu arada spam yapma ban yiyebilirsin,zira sadece craftman 1435 kişiyi banlamış :p

alanyaofmany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
al1mert kardesim sv dosyası yok axi destek de cevap vermiyor + nicklerini değiştirmişler asıl oyuna giriş nicklerini bilmediğim için banlayamıyorum :S:S:S

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
al1mert kardesim sv dosyası yok axi destek de cevap vermiyor + nicklerini değiştirmişler asıl oyuna giriş nicklerini bilmediğim için banlayamıyorum :S:S:S
seni kim banlıyosa ona ip ban atcaksın.nicki farketmez ipi farkeder.ipini değiştirmeye çalışır ama sana 5-10 dakika kazandırır bu.sende o arada diğer hesaplarını filan banlamaya çalışırsın.
not : paneledemi giriş yapamıyosun?
axitr kullanmadığım için bilmiyorum.zaten kullanmam çok fazla serveri olduğu için yanıt veremiyorlar.bi sorun çıksa bocuyedik.

alanyaofmany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
+ oncedende bakmıştım op liste ama unuttum oyun içinde oplist e bakmanın bi kodu vardı unuttum işte onu :SS

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
+ oncedende bakmıştım op liste ama unuttum oyun içinde oplist e bakmanın bi kodu vardı unuttum işte onu :SS
/help yaz bütün kodlar gözükür.servere girdiğin anda banlanıyosan kendi pcnde aç ordan bak.

edit :
/list yazabilirsin.oplar filan karışık verir ama hepsini deop yapsanda bir şey farketmez.gece vakti gir swye girdiğin anda ban yiyosan.
zaten list dışında başka benzer kod yok.zaten bukkitde topu topu 40 kod var.

alanyaofmany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır kardesim panel benim değil kardeşim gibi sevdiğim çocuğun + anlamadın beni hani ben oyuna zboymoney diye giriyorumya /nick zboymoney Themoney yapinca ismim themoney oluyor ama tp ban op vericekken zboymoney yazmaları lazım oluyor işte onu soruyorum ben .. opliste bakınca direk nickleri cıkıyor işte o oplistin komudu lazım :S

alanyaofmany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardesim /list i de dednedim ama gen ayni isim cikiyor o adamın oyuna giris nicki lazim bana ... :S

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır kardesim panel benim değil kardeşim gibi sevdiğim çocuğun + anlamadın beni hani ben oyuna zboymoney diye giriyorumya /nick zboymoney Themoney yapinca ismim themoney oluyor ama tp ban op vericekken zboymoney yazmaları lazım oluyor işte onu soruyorum ben .. opliste bakınca direk nickleri cıkıyor işte o oplistin komudu lazım :S
hmm anladım.sende lafı dolandıra dolandıra anlatıyon.

ya kardeşim o zaman TAB'a bas oyuncuların isimleri gözüksün.kendin dışında herkezi deop yap.zaten op olmayanlarıda etkilemeyeceği için bi sorun çıkmaz.
ardından çıkanı banlarım de.
çıkanıda banla.sonra nicklerini değiştirerek anlamaya çalış sonra banı bas.[ben senin yerinde olsam /ban [isim] [ban notu <>buraya öyle bir şey yazardım ki]

alanyaofmany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş buda olmadı bak olay su adam op oluyor /nick yazıp nickini değişştiriyor... tabda değişik cnicki gozukuyor bana değişmeyen nicki oyuna giriş nicki lazım hani patch yerinin orda yazıyorya username diye o işte